Miért nem jelenik meg a weboldalam? (Nethely)
Sziasztok!
Az első oldalamat készítettem el, így totál zöldfülű vagyok még a témában.
A nethely.hu oldalon regisztráltam, és fel is töltöttem a weboldalam könyvtárát a gépemről (Adobe Dreamweaver), de nem jelenik meg, ha beírom a keresőbe az oldal címét. (404 hibakód).
A kérdésem: vajh miért?
Köszi a segítő válaszokat!
Szóval, senki nem ismeri a nethelyet...
Köszönöm Nektek, hogy írtatok!
"Szóval, senki nem ismeri a nethelyet... "
Ez nem nethely függő, vagy tudod a public könyvtár elérését vagy nem, ez lehet www, public_html, stb.
Ha megnézed az ftp-t akkor már látnod kell és tudnod.
Ha budapesti vagy, szívesen segítek egy gyros társaságában. ;-)
Egyébként milyen iskola ez, hogy nyár közepén ilyeneket kell csinálni?
FileZillával sikerült végül.
Kedves Utolsó, külföldön élek, és itt találtam egy webszerkesztő tanfolyamot távoktatásban. Folyamatosan lehet kezdeni, az év bármely szakában.
A gyrosos ötletet értékelem ;)
Szia!
Igaz, hogy a kérdés már nem új, de megírom a választ, hátha másnak még segíteni fog.
Azért jelenhetett meg 404-es hibakód, mert:
1. Nem hoztál létre webcímet (pl. www.domained.hu)
2. A létrehozott webcímed nem mutatott arra a mappára, ahova a weboldalt töltötted
Ha van egy tárhelyed, először a domain nevet kell hozzá csatolnod (akár a nethelynél vetted, akár más szolgáltatónál vásároltad azt). Ez után A "Tárhely" menüpont "Webcím" almenüjében létrehozod az aldomaint (pl. a www aldomaint a domained.hu domain név alatt), kiválasztod a mappát, ahova a weboldalt töltötted/tölteni fogod, és a PHP verziót is. Ha létrehoztad a webcímet, minden működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!