Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem jelenik meg a...

Miért nem jelenik meg a weboldalam? (Nethely)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az első oldalamat készítettem el, így totál zöldfülű vagyok még a témában.

A nethely.hu oldalon regisztráltam, és fel is töltöttem a weboldalam könyvtárát a gépemről (Adobe Dreamweaver), de nem jelenik meg, ha beírom a keresőbe az oldal címét. (404 hibakód).

A kérdésem: vajh miért?

Köszi a segítő válaszokat!

2017. júl. 24. 13:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szóval, senki nem ismeri a nethelyet...

Köszönöm Nektek, hogy írtatok!

2017. júl. 25. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:

"Szóval, senki nem ismeri a nethelyet... "

Ez nem nethely függő, vagy tudod a public könyvtár elérését vagy nem, ez lehet www, public_html, stb.

Ha megnézed az ftp-t akkor már látnod kell és tudnod.

2017. júl. 25. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy, szívesen segítek egy gyros társaságában. ;-)

Egyébként milyen iskola ez, hogy nyár közepén ilyeneket kell csinálni?

2017. júl. 25. 13:04
 14/15 A kérdező kommentje:

FileZillával sikerült végül.

Kedves Utolsó, külföldön élek, és itt találtam egy webszerkesztő tanfolyamot távoktatásban. Folyamatosan lehet kezdeni, az év bármely szakában.

A gyrosos ötletet értékelem ;)

2017. júl. 25. 15:41
 15/15 Vix82 válasza:

Szia!

Igaz, hogy a kérdés már nem új, de megírom a választ, hátha másnak még segíteni fog.

Azért jelenhetett meg 404-es hibakód, mert:

1. Nem hoztál létre webcímet (pl. www.domained.hu)

2. A létrehozott webcímed nem mutatott arra a mappára, ahova a weboldalt töltötted

Ha van egy tárhelyed, először a domain nevet kell hozzá csatolnod (akár a nethelynél vetted, akár más szolgáltatónál vásároltad azt). Ez után A "Tárhely" menüpont "Webcím" almenüjében létrehozod az aldomaint (pl. a www aldomaint a domained.hu domain név alatt), kiválasztod a mappát, ahova a weboldalt töltötted/tölteni fogod, és a PHP verziót is. Ha létrehoztad a webcímet, minden működni fog.

2017. okt. 2. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!