Miért írja ki a weboldalam linkjére, ha másnak elküldöm, hogy "nem biztonságos"?
Figyelt kérdés
Hostinger tárhelyen Zyro webszerkesztővel létrehoztam egy átlag honlapot. Viszont nem tudom linkelni sok hekyen, egyszerűen nem küldi el. Pl. FB üzenetben nem küldi el, mindig csak próbáljam újra. FB-n posztoknál kommentben viszont el tudom küldeni, de csak ha beírok egy ellenőrző kódot, merthogy a weblap "nem biztonságos".2017. ápr. 27. 08:52
1/10 anonim válasza:
Ingyenes tarhelyuk es sajat domain nelkul? Akkor azert, tul sokan hasznaltak mar csalashoz, ezert ingyeneseket szinte minden megosztasi feluleten tiltjak.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ingyenes minden. De van 3 különböző ingyenes weblapom saját domain nélkül, mind más tárhelyen, más webszerkesztővel és azokra nem ír ki ilyesmit.
2017. ápr. 27. 09:42
3/10 anonim válasza:
Nekik sem egy szerveruk van, lehet pont annak az ip-je van tiltva amin az a tarhelyed van.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel nem tudok mit csinálni, jól sejtem?
2017. ápr. 27. 16:01
5/10 anonim válasza:
Nekem 1-2 vírusirtó jelez veszélyesnek egy alap HTML+CSS lapot, még csak PHP sincs bennük
6/10 anonim válasza:
Regen az egesz users.atw.hu domain virusnak jelezte tobb AV is,meg az opera peldaul.
(Mondjuk ehhez valoszinuleg tevekenyen hozzajarultunk mi is :D )
7/10 anonim válasza:
A nem biztonságos üzenet nem vírusra utal hanem protokollra. A gyakorikérdések pl biztonságos mivel https protokollt használ, azaz ssl tanusítvánnyal rendelkezik. A Te oldalad viszont valószínüleg csak http lekérdezéssel érhető el, amit már egy böngésző sem fogad el biztonságos weboldalnak.
8/10 anonim válasza:
#7 olvasd el újra a kérdést és a leírást, különben is már egy jó hónapja halott a kérdés.
9/10 A kérdező kommentje:
Annyi változás van azóta, hogy már elküldi mindenhol, messenger üzenetben is, de továbbra is csak kóddal. Persze ez is valami, eddig még kóddal sem ment el üzenetként..
2017. máj. 27. 10:17
10/10 anonim válasza:
az SSL tanusítvány hiányzik, ahogy előttem is írták. ez ingyen is beszerezhető, viszont az olyan is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!