Robesz2012 kérdése:
Mitől tölt be lassan vagy egyáltalán nem a weboldalam?
Figyelt kérdés
Készítettem egy weboldalt, nincs rajta sok cucc, több képből áll, a felépítés <div>-ekkel van kivitelezve, ezeknek a háttere képekből áll, kiterjesztése .png. Egyébként az ATW.HU tárhelyen vagyok. De nem hiszem, hogy azzal lenne gond, érdekes módon Windows 10-es Edge-be betölt kb. 2-3 másodperc alatt, míg a chrome, firefox, opera-ba több percet kell várni, de van amikor hiába várok csak tölt mint a bolond. Mit lehetne kezdeni vele?2017. máj. 1. 15:14
2/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem 10 atw.hu-s oldalt és 10-ből 9 nem jött be a 10. csak részlegesen jött be chromeba.
2017. máj. 1. 15:41
3/5 anonim válasza:
Hát akkor szar az ATW szerver, ami mondjuk nem nagy meglepetés.
4/5 A kérdező kommentje:
És tudsz esetleg valami jobbat ennél? Ami jobb nála és ingyenes. (tudom ingyenestől ne várjak sokat)
2017. máj. 1. 15:50
5/5 A kérdező kommentje:
Valószínű a szerver rossz, most betölt gyorsan Chrome-ba.
2017. máj. 1. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!