Hogyan importáljam a weboldalam?
Figyelt kérdés
Ha van egy weboldal (ami az enyém, de mivel nem tudok belépni, így lényegtelen ez..) és azt az egészet szeretném valahogy átrakni egy másik webcímre. Szóval minden szöveget, képet stb. valahogy lementeni és egy új weboldalt ha csinálok, oda bemásolni. Jó lenne, ha nem kéne egyesével minden másolni és beilleszteni, aztán elhelyezni meg formázni... Lehetne valahogy az egész weboldalt úgy ahogy van lementeni? Aztán valahogy az új domain címbe importálni?2017. ápr. 10. 18:12
1/6 anonim válasza:
A tárhely, meg a domain két külön dolog.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom. Úgy értem, csinálnék a mostani honlapom helyett egy másikat egy másik domain névvel. Oda akarnám az előző honlapom tartalmát úgy ahogy van, képekkel stb. feltölteni. Nem akarnék új oldalt szerkeszteni.. csak az előzőt átpakolni egy másik címre. Ezt hogyan tehetném meg?
2017. ápr. 10. 18:26
3/6 anonim válasza:
Írtad a weboldalt és lementetted HTML fájlokba, vagy csak online webszerkesztővel összeraktál egy demo sablonra szövegeket?!
4/6 A kérdező kommentje:
Online webszerkesztős demo sablon. Nem értek sajnos a webszerkesztéshez, szóval a lehető legegyszerűbb módot választottam.
2017. ápr. 10. 18:51
5/6 A kérdező kommentje:
Valahogy le lehet menteni egy weboldalt (ha tegyük fel, nem a sajátom, csak egy bármilyen honlap) zip vagy tar fájlba?
2017. ápr. 10. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!