Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segítene rajtam valaki? Meg...

Segítene rajtam valaki? Meg csinálná nekem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék a blogomhoz egy szép kinézetű, elhelyezkedesű fejlécet. Nagyon kezdő vagyok nem értek semmi ilyesmihez. A kép adott lenne, nekem egy css kódot kellene csinálni, amivel jól nézne ki a blogomon. Irjon priváltba, aki vallalkozna rá és ott megbeszélünk mindent. Előre is köszönöm a segítséget.

2017. febr. 18. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
A kép nem a css kódtól lesz szép, hanem a photoshoptól. css-sel max. pozícionálhatod + vághatod.
2017. febr. 18. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, pont azt szeretném csak rosszul írtam bocsi :/
2017. febr. 18. 22:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék túl csicsas képet és semmi ilyesmit csak azt szeretném, hogy szépen helyezkedjen el a blogomon. Szóval a kép megvan a többihez sajnos nem értek.
2017. febr. 18. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor itt sz ideje, hogy megtanuld!:) ez a szep az webben, hogy minden publikus, igy barmikor barki megtanulhatja akar teljesen magatol is
2017. febr. 19. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Tanács, hogy esetleg mivel kellene kezdenem? :)
2017. febr. 19. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

Blogot írni CSS nélkül?? Az olyan, mint horgászni sör nélkül! :D Lehet, de nem lesz tökéletes!

Ha tudsz angolul akkor: [link]

Ha nem, akkor keresgélj magyarul. Vagy ideje angolt is tanulni! ;)

2017. febr. 19. 11:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen angolul tudok és köszönöm a segítséged. :)
2017. febr. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!