Van aki szívesen csinálna egy html vagy php honlapot ingyen?
Én megpróbálnám :)
Egy bizonyos szintig eltudok menni vele aztán kell kicsi segítség, amit mondjuk a google megold :P
Én nem vagyok profi de azért sokat tudok (mondjuk én csinálom a suli veboldalát) És ingyen válalnám.
Bár azt tudnod kell hogy a html vagy php fájlokat csak te tudod megnézni kivéve ha feltöltöd és veszel egy ip-t de megcsinálhatom a html-t.
(és ha nem akarsz költeni pénzt akk töltsd fel egy ingyenes tárhelyre hogy mások is le tudják tölteni)
Én megcsinálnám, ha nem lennék saját ötletekkel leterhelve.
Amúgy nyilván nem csinálok meg egy full közösségi oldalt, de web2.0-ban gondolkozom, statikus honlapokat nem vagyok hajlandó készíteni ( na persze, de, ha barátom kér meg rá, vagy jól fizet :D ).
#7 :)
Mondjuk ha belegondolok, statikus oldalt én se csináltam soha. (Mármint statikusnak tűnőt igen, sőt, .html végződése volt a linkeknek, de valójában php volt mögötte.) Szimplán lustaságból. az egész webdoldal 4 fileból állt (index.php, 1 css, 1 js, és egy grafikai elemeket tartalmazó kép) (ja meg egy htaccess). Amúgy 6-8 oldalból állt és volt vagy 300KB mindenestől :D Annó az egyik oktatóm mondta mindig: az informatikus egy lusta állatfaj. :)
Szóval igazából csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem kell valóban statikusnak lennie egy annak látszó oldalnak. Utólagos módosítás is könnyebb ha dinamikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!