Van-e köztetek valaki, aki csinálna nekem egy nem tul igényes honlapot? (Ingyen, vag még attól is olcsóbban)
Figyelt kérdés
A kérdés nem kamu.Nem kereskedelmi, meg hasonló célra kellene, hanem saját célra.Irogatni, fényképeket felrakni, vendégköny oldallal.meg néhány egyéb rovattal.2011. ápr. 24. 12:18
2/9 anonim válasza:
én szivesen.
kiveszek 1 hét szabit és összehozom neked. mastol 100k-t is elkérnék, de Te szimpatikus vagy nekem. mehet bele minden? flash,mysql,jquery? gondolom tarhelyed(év/10kFt) és domain-ed(év/1500Ft) sincs, de nem probléma, majd én veszek neked egyet. meg szolj ha ki kell festeni a lakasod, vagy elromlik vmi muszaki cikked, elutazok hozzad és segitek. és persze mindezt az "ingyentől is olcsóbban".
SŐŐŐT! Mond meg a banki azonositodat/szamlaszamot/jelszot és én utalok neked egy csomo pénzt!
(a kérdésedbol kiderult, h nem vagy vmi okos emberke, szal ne add meg a jelszavaidat, csak vicceltem).
3/9 anonim válasza:
és bónusznak: *fap*fap*faaaaap* :)
4/9 anonim válasza:
Írj egy privátot, miket szeretnél belerakni, és meggondolom.
6/9 anonim válasza:
Nálam egy statikus weboldal bruttó 75000 Ft-tól kezdődik. Kérdező, szerintem nem vagy tisztában azzal, ha valaki meg is csinálja neked ingyen, azzal semmit sem érsz. Az oldalt látogatott is kell tenni, tehát keresőoptimalizálásra is szükség lesz.
7/9 anonim válasza:
09:25, küldenél referenciákat, hogy tudjam, hogy kb mi az, amit ezért az árért nyujtasz?
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Most már 1000%, hogy programozó leszek, ennyi pénzt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!