Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van aki szívesen csinálna egy...

Van aki szívesen csinálna egy html vagy php honlapot ingyen?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 18:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Azt azért vedd figyelembe, hogy aki annyira kezdő, hogy ingyen dolgozzon, az eredmény is vitatható lesz.

Nem akarok senkit megsérteni, de sok ilyen projektet láttam már...

Sőt, mutatok jobbat:

Pár tanár gondolta, hogy csinál egy elektronikus naplót, majd ezt sok suli át is vette.

[link]

De nézett ennek a kódjába bele valaki?

Egyszerűen szörnyű és undorító, pedig elvileg viszonylag hozzáértő emberek csinálták és sok helyre bekerült.

Már a hozzá adott "telepítési útmutató" is hibás, a scriptek nem működnek. De a kód maga is kriminálisan rossz állapotban van, hemzseg a hibáktól* és egyszerűen rossz "fejlesztői" megoldások vannak benne.

(*: A biztonsági hibáktól is...)

2014. jún. 29. 11:57
 12/19 A kérdező kommentje:
hát igen, azt gondolom, hogy tökéletes nem lesz..
2014. jún. 29. 12:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Tehát térjünk a tárgyra, kérdező: mi a fenét csináltatnál meg ingyen, és mennyire lenne neked fontos?

(Épp feketerigó-scriptet írok, kicsit meguntam, hátha egy jó ötlet...)

2014. jún. 29. 16:57
 14/19 A kérdező kommentje:
írtam üzenetet.
2014. jún. 29. 17:06
 15/19 anonim ***** válasza:
A feketerigó script mit takar??
2014. jún. 29. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:

#15:

Van 300 féle gif, egy 32x32-es tábla, lefedve képpel, és egy rigó tevékenységét modellezem, idáig már egész jól kapcsolgat a gifek között a vizsgáló funkció, a madár helyzetétől függően. Ez lehet egy cella közepén, egyik sarkán vagy a pálya külső vonalán.

Ez így leírva rohadtul nem érzékelteti, hogy ezzel gyak. megfigyeléseim alapján leszimulálom egy feketerigó viselkedését.

2014. jún. 30. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:
De mivel vizsgálod a madár helyzetét? De tényleg, az alaphelyzetet nem értem. Elsőre az mondanám hogy van egy kalitka egy rigóval és egy kamerával, és a kamera által közvetített kép alapján a program meghatározza a rigó helyzetét. De van egy olyan érzésem hogy nem erről van szó. :)
2014. jún. 30. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem ám!

Van egy kép a kertről, canvas 32x32 képzeletbeli cellával.

A madár random helyről indul. Vagy továbbmegy, vagy körülnéz és elkezd turkálni giliszta után, vagy talál, vagy nem. Van vagy 400 féle cselekvés, amit végrehajthat, amit eddig feketerigónál láttam. Valószínűségük mindig az előtte végrehajtott cselekvéstől függ, akár még vércse is jöhet.

A lényeg: nem egy hangya scriptjét, hanem egy intelligensebb állat viselkedését akartam leszimulálni, és idáig egész elképzelhető a viselkedése. Persze a 3. lépés után szétbugol, mert addig van megírva.

Amúgy nem annyira érdekes dolog, csak én imádok ilyesmi hülyeségeket csinálni, valahogy jobban tudnak érdekelni, mint egy komplett webshopmotor.

2014. jún. 30. 19:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha pedig erre gondoltál: nincs igazi madár.

A funkció a virtuális madár jelenlegi helyzetét figyeli, és az alapján randomkodik be egy másik funkciót.

2014. jún. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!