Milyen a Hostinger.hu, megbizható, tényleg ingyenes?
Mert regeltem rá és még nem hoztam létre oldalt.
Vélemények?
És ha rendelek mondjuk az ingyenes résznél filmblog.hu domaint
az ingyenes marad?
köszi
Ingyenes, de a minősége nem a legjobb.
Sőt, a hozzá nem értésüket külön öröm nézni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Inkább került el őket.
baj, hogy a profilom nem tudom törölni.
de elkerülöm őket, mert nem is magyar vállalat és gyenge a szakképzetségük!
aszem a Hostinger.hu az a hosting24 (USA) szerverét bérli
utóbbi viszont elég jó, voltam ott
akár még kisebb torrent oldalt is futtathatsz rajta
a support is tűrhető
a belinkelt kérdést én tettem fel annó.. szóval a véleményemet azt hiszem kitalálod! :)
ingyenesnek ingyenes és valóban reklámmentes! a pozitívumok itt el is fogytak...
support hasznavehetetlen, hozzáértésük 0.
a domain fizetős és később is fizetni kell érte, az független a tárhelytől. ha komolyabb oldalt akarsz üzemeltetni akkor ajánlom keress egy fizetőset. megéri! van olyan amelyik évi pár ezer forintért megbízható minőséget nyújt.
tesztelésre (esetleg) jó a hostinger, bár mint a fenti példa mutatja, az én oldalam már a tesztelés fázisában elhasalt a szerverükön! :D
a domain nem hinném hogy ingyenes, csak a tárhely.
aldomainnal lehet használni, úgy tényleg ingyenes és reklámmentes aztán ennyi.
kipróbáltam, sima wp-t telepítettem rá és még az sem működött rendesen.
belenéztem a pár kommentes fórumjukba, ott is mindenkinek csak problémája volt valamivel.
ingyenes tárhely pedig van elég sok, ami jobban muzsikál, mint a hostinger
és a honlapom.biz?
oda beregeltem, egyenlőre működik.
5GB tárhely, reklámmentes és jobbnak tűnik mint a hostinger
ez is ingyenes mondjuk, de ők is Amerikában bérelnek szervert
arról nem tudok nyilatkozni. ha jól emlékszem nem is tudtam rá regisztrálni úgy 2 hónapja mikor találtam. de lehet most megint megpróbálom :)
az miért baj, ha külföldi szerveren vannak? a legtöbb ismerősöm esküszik rá, hogy a külföldi tárhelyszolgáltatók jobbak
nekiálltam kipróbálni, felnyomtam a wp-t, de most meg kéne találnom hogyan legyen mysql adatbázisom, mert php-adminon keresztül még sosem csináltam ilyet. max. csinálok egy újat vagy valami :)
ötlet?
jelenleg a [link] -et próbálgatom, ott 20gb a tárhely és reklámmentes. egész jól muzsikát már úgy 2 hónapja, igaz nagy forgalom nincs rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!