Mennyiért csinálná meg ezt egy programozó?
Egy wordpress oldalról lenne szó és elvileg csak bele kéne piszkálni a kódokba.
Szóval a bejegyzések két kategóriába lennének sorolva (mondjuk A és B).
A felhasználók írhatnák a bejegyzéseket és ezek az A kategóriába kerülnének, ahol ők tudnák pontozni: +1 vagy -1 (eddig megoldottam).
No, de nekem az kéne, hogy az A kategória bejegyzései ne jelenjenek meg a főoldalon. Ha viszont elértek egy bizonyos pontszámot, akkor automatikusan kerüljenek át a B kategóriába, azaz egyúttal a főoldalra. Viszont azt is meg kéne csinálni, hogy kikerülésük időpontja szerint legyenek rendezve a főoldalon, nem pedig a megírásuk szerint (ebben az esetben, ha a megírás után mondjuk 1 hónappal szerzi meg az elegendő pontszámot, akkor nem a főoldal első helyére kerül, hanem az X. oldalra - ez nyilván nem jó).
Igyekeztem a lehető legvilágosabban leírni, de így kicsit bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen valójában.
Mennyit kérne el ezért egy programozó?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én magamból tudok kiindulni, mint webfejlesztő.
Az tuti, hogy előröl kezdeném az egészet, mivel, amit eddig megcsináltál, az gyors kis munka, viszont ha az agyad járását kell kitalálnom, hogy miért úgy írtad azt a kódot, akkor az sokkal több időt vehet igénybe, mintha előröl kezdem. Amúgy, ha csak a PHP és az adatbázis része kell, a html, css nem, akkor kb. 25-35 ezer forintból meglenne.
Egy darabig megtudom csinálni, de aztán kész, ennyi. Továbbá beindítani egy oldalt legalább 1 hónap és csak most nyáron tudok ennyi időt rászánni. Így gondoltam rá, hogy valakivel megcsináltatom.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!