Miért rossz a jofogás?
Figyelt kérdés
Mar miota megvette az olxtol es azota is szar, miert?
Lassu, minden hirdetest elutasitanak, azt mondjak irjak tobbet, de mi a faszt irhatnek, ha leirtam az osszes adatot? Mi kell meg neki? Az egesz eletem? Irok valakinek uzenetet es nem is jelzi, hogy elkuldte volna, en se kapom meg normalisan. Azt azt hiszik, hogy en vagyok a szar elado. Megcsinaljak ezt valaha? Miert nem tudnak csinalni egy normalis elado oldalt? Minek foglalkoznak vele ha nem ertenek hozza? :D
2016. jún. 8. 18:49
1/5 anonim válasza:
kb 3-5 perc amíg elkezdi jelezni az üzenetet hogy elküldted.. de inkább 5. Amíg nem jelzik többen addig tuti nem bár én azt sem tudom lehet e valahol jelezni.
2/5 anonim válasza:
Amúgy ott a hardverapro is !! Az legalább megbízható oldal . Csak 0 naposként ha valami nem hihető árat adsz meg egyből csalónak titulálnak is véglegesen kitiltással jutalmaznak.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, ment a zold kesz, megnezem ez a hadverprot is :) huh latom jo sok cucc van itt, csupa olyan dolog, ami pont erdekel :) koszi megegyszer, esetleg meg valaki tud hirdeto oldalakat, teszvesz es vatera kivetelevel, azok se a legjobbak
2016. jún. 8. 19:30
4/5 anonim válasza:
ez a legjobb hardverapro . vatera nagyon licitre épül , nekem csak az a bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!