Jófogás másnak is szar mostanában?
Figyelt kérdés
Sokszor rámegyek a bejelentkezésre és az sem működik, utóbbi órába mondjuk ez már működött, de aztán belépés után azt írja 0 hidetésem van fent, pedig egy van fent, és postaláda is üres, pedig legalább 10 üzenetemnek kéne lennie.2015. máj. 12. 17:01
2/9 anonim válasza:
pont most akartam én is kérdezni ezzel kapcsolatban...
oeliksz ugye átment a jófogásra,nem tudok a régi jelszóval bejelentkezni,új jelszó lehetőségét nagy nehezen megadta,de akármilyen új jelszót szeretnék csinálni,mindenre error-t ír ki...
szóval most nem jó,talán megcsinálják pár nap múlva(?)
3/9 A kérdező kommentje:
Végül tegnap estére már jó lett, bár nem tökéletes, pár több hónapos üzenetre is azt írta, hogy olvasatlan, mintha új lenne, bár ez legyen a legkisebb problémám.
2015. máj. 13. 12:35
4/9 anonim válasza:
2 vagyok.
Most megint megpróbáltam belépni,de megint semmi.
Elfelejtetted a jelszavad?-ra igent írtam,
azt írta küldtünk egy linket,amivel megváltoztathatom a jelszavam...
Semmilyen link,mail,vagy üzenet nem jött tőlük!
:(
6/9 anonim válasza:
Vacak az egész, Miért nem lehet km.t beállítani?
Miért jeleníti meg a hzig hirdetéseket is?
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
jófogás postaláda egy borzalom
115 x töröltem egy beszélgetést, állandóan visszállítja és vagy a töröltekbe vagy a beérkezettekbe rakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!