Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most mi van az olx-el?

Most mi van az olx-el?

Figyelt kérdés
Múlt héten érdeklődtem az olx-en egy termék iránt, és most vissza akartam írni az illetőnek hogy akkor megnézném a vásárolni kívánt terméket (tv). Erre kiírják, hogy már nem tudom használni ezt az opciót, mert a jófogás van érvényben. De oda nem tudok belépni! mivel nincs regisztrációm oda. Most hogy tudnék kapcsolatba lépni az illetővel???

2015. máj. 10. 12:46
 1/4 anonim válasza:
Az olx-et megvette a jófogás, így ebben a formában megszűnik létezni, és már üzenetet se lehet váltani. Ha az eladó beleegyezik, hogy áttöltsék a hirdetéseit, akkor onnan újra el tudod majd érni, ez hétfőtől él majd. De nem kell hozzá külön regisztráció, ha üzenetet akarsz írni neki, elég ha adsz egy e-mail címet, de az is lehet hogy már most is fent van a hirdetése (én is mindkettőn hirdetek), így ha bírod a hirdetés címét hátha kiadja, illetve ha meg van adva telefonszám, akkor azon is megpróbálhatod elérni. :)
2015. máj. 10. 13:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod! Nem tudtam hogy át lesz töltve, így a hirdetésemet újra felraktam a jófogásra, és végül is rákerestem az illetőre, így a jófogáson keresztül már tudtam írni neki a tv ügyben. Nagyon megbonyolították az egészet, nem értem mire ez az egész folyamatos változtatás...
2015. máj. 10. 13:23
 3/4 anonim válasza:

Sziasztok!

A mobil a applikáció is meg fog szűnni? Nekem még valamelyik nap működött, de lehet hogy akkor nem fog....

2015. máj. 19. 16:50
 4/4 anonim válasza:
Szia. Sajnos nem tudom, én mindig gépen keresztül nézegettem az oldalt.
2015. máj. 20. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!