Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vodafone-nál új nevén (One)...

Vodafone-nál új nevén (One) szolgáltatónál kábeltévé és internet költöztetés körülbelül hány napos folyamat ?

Figyelt kérdés
Az új helyre ahova költözök szintén elérhető a szolgáltatásuk, ebből kifolyólag hány napra számítsak a bejelentéstől számítva, hogy kijönnek az új házba bekötni a jelenlegi szolgáltatásokat amikre előfizetek?
ma 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Első körben 1,5 hétre adtak az irodában időpontot - szerdai nap szerződtem és következő péntek délelőttre. Szuper.

Férjem otthon ült, nem ment senki.

Felhívtam őket - ja ők előző nap voltak címellenőrzésen, látták, hogy nincs oszlop a házon, amin bevinnénk a kábelt, úgyhogy stornozták az időpontunkat.

Engem erről miért nem tájékoztattak?

Következő hétfőn hívott egy technikus tőlük, hogy akkor az oszlopot csináljuk meg és szóljak ha kész. "Ugorjon be a lányokhoz az irodába'. Természetes, nincs munkahelyünk és más dolgunk sem. Beugrunk.

Kedden hívott egy másik kolléga, aki a következő péntekre adott időpontot. Délelőtti órákban.

Szabadnap ismét:) 11 körül a férjem már elugrott "a lányokhoz az irodába', hogy lehet-e hogy megint a semmire ülünk otthon. Mondta a lány az irodában, hogy nincs elérhetőségük a technikusokhoz! Nem tudják. De egyik ismerőse privát ott dolgozik, felhívja. Igen, fognak menni dél és 2 közt. Ami aztán végül így is lett és szuper jól megcsináltak mindent.

Szóval 1,5 hét + 2 hét összesen. Valszeg ha neked nincs ez az oszlop-problémád és szintén "kiemelt" városban laksz:) mint mi, akkor csak a 1,5 hét amire számíthatsz.

ma 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!