Indamailról lehetséges átköltöztetni az e-mailjeimet ill. a mappáimat a g.mailra?
Az alábbi topikban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
a Citromail kapcsán már körüljártuk a témát, a #2 és #4 hozzászólásaiban javasoltunk pár megoldási lehetőséget.
Indamail esetén ennyivel változik a helyzet:
"Ahhoz, hogy az Indamail szolgálatásait beállíthasd e-mail alkalmazásodhoz, illetve programodhoz, kövesd az alábbi lépéseket:
Bejövő üzenetek (IMAP):
Hosztnév: imap.indamail.hu
Felhasználónév: emailcimed@indamail.hu
Jelszó: Ugyanaz, mint korábban. A jelszó, melyet webmail bejelentkezésedhez is használsz
Biztonság: Port 993 SSL/TLS-vel (vagy port 143 STARTTLS-vel)
Kimenő üzenetek (SMTP):
Hosztnév: smtp.indamail.hu
Felhasználónév: emailcimed@indamail.hu
Jelszó: Ugyanaz, mint korábban. A jelszó, melyet webmail bejelentkezésedhez is használsz.
Biztonság: Port 465 SSL/TLS-vel (vagy port 587 STARTTLS-vel)
A kiszolgáló hitelesítést igényel felhasználónévvel és jelszóval: Igen"
Forrás: Indamail Gyakran Ismételt Kérdések ( [link] ) - Hogyan használhatom a Indamailt e-mail alkalmazással vagy programmal?
Én a FAQ a BEJÖVŐRE már megcsináltam. A kimenő leveleimre szól a kérdés. És amit leírtok az tök hasznos csak ettől még nem értem hol és hova kéne ezeket írnom?
Én ezt követtem:
Ez azonban az ELKÜLDÖTT leveleim nem hozta át. Ezalapján kérdezem hogy akkor hogyan rakom át?
Köszönöm a választ de sajnos én sem vagyok ennyire jártas a számítástechnika világában.
De azért nekifutok még egyszer...
(Viszont ha valaki ezt meg tudná oldani nekem -akár távoli hozzáféréssel is- anyagilag is hálás lennék érte.)
Köszönöm mindenkinek a választ.
Sikerült megoldanom egyedül.
Na, ez király!
Azért csináltad mert fizetős lett?
Nincsen kidobandó 28.000 Ft-om évente.
Azután nyílván majd emelik még ezt az összeget is minden évben.
A Google ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!