Az OLX hirdetései átkerülnek a Jófogásra?
Figyelt kérdés
Hirdetek olx-en, és most hogy megszűnik az oldal újból létre kell hoznom őket a Jófogáson, vagy automatikusan átkerülnek?2015. máj. 9. 14:41
1/5 anonim válasza:
semelyik oldalt nem szerettem de ez a jofogas egy okadék szó szerint ! az olx-et sokkal könnyebb volt kezelni. a fenének vásárolnak fel mindent külföldi cégek. azt gondolják ezzel hogy akkor most majd több látogató lesz az ő oldalukon miközben az olx-et azért használták többen mert könnyebb volt a kezelő felülete jobban átlátható volt letisztultabb ennyi! a normális ember meg nem itt vásárol meg add el csak a csalók 80 % ban !
2/5 anonim válasza:
Nekem nem kerültek át :(
Ez elsősorban azért baj, mert már az egyik ember megakart venni tőlem valamit, most pedig az a levelezés sincs sehol
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a gondom.:(
2015. máj. 11. 20:06
4/5 anonim válasza:
Ha valahogy megtudtok valamit, kérlek írjatok üzenetet, én egy nyaralót foglaltam ott nyárra, már 30ezer előleget is küldtem, és most nincs meg a beszélgetés sehol..:((
5/5 anonim válasza:
jófogason alig vannak hirdetések tiszta szégyen ez már !!!!! lehetne az új neve rossz fogás ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!