Kezdőként hol lehet elkezdeni?
Figyelt kérdés
Kicsit amatőr vagyok, de olyan weblapot szinte összedobok 2 perc alatt, ami némelyikért elkérnek 50.000 ezret is egy bemutatkozó weblapért.
Valahol egy egyszerű weblap készítésért, olcsón elkezdeni suli mellett hol tudnék ilyen "ügyfeleket" találni?
lehetséges?
2016. márc. 5. 21:25
11/12 anonim válasza:
A számlaadásra meg a kétpercre nem mondok semmit elképesztően buta vagy aki sem az idő fogalmával sem a magyar adórendszerrel nincs tisztában.
12/12 A kérdező kommentje:
A számla rendszerrel tisztában vagyok, nem csak magánvállalkozó/cég adhat számlát, ha az ember magánszemélyként fordul a nav-hoz van lehetősége igényelni a számlaadáshoz szükséges "adószámot". Viszont még mivel diák vagyok, szerintem elnézhető, hogy nem vagyok tisztában minden apró dologgal. Az idő relativitása meg RELATÍV és elismerem túlzás volt 2 percet írni, mert a bemásolni egy alap weblap sablont fél perc, átírni meg egyértelműen több.
2016. márc. 7. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!