Totál kezdőként Szegeden es környékén hol érdemes elkezdeni lovagolni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 17:49
1/3 anonim válasza:
Én Baktóba járok, bár algyői vagyok. Nálad még esetleg a szőregi lovarda is szóba jöhet, az sincs olyan messze.
3/3 anonim válasza:
Baktót es szoreget sem ajanlanam, bakton futoszalagon megy a lovagoltatas, egy ido utan mar nem lehet ott fejlodni, a lovaknak meg egy negyzetmeternyi legelojuk sincs. Ugratasrol es terepezesrol meg ne is almodj. A heti egyketszer kijaros lovasokat le se tojjak. Szoregen meg nem voltam, de rosszakat hallok rola. En a balastyai tobanjaro lovasudvart ajanlanam, mindenkire ugyanugy odafigyelnek, az oktatas nagyon jo, szakkepzett edzo van. A lovaknak kb 20 hektar legelojuk van, igy nem olyan idegroncsok mint mashol. Kiegyensulyozottak, jol idomitottak. A kornyezet nagyon szep, versenyzesre, ugratasra is van lehetoseg es a terep is nagyon szep. Az arak is teljesen korrektek, baktonal meg olcsobb is szerintem. Annyi negativuma van, hogy balastya ugye nincs annyira kozel, de en is szegedi vagyok es busszal jarok. A busz bevisz balastyara onnan meg bevisz az edzo kocsival. Remelem segitettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!