Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kezdőként szeretnék tippet...

Kencsuszí kérdése:

Kezdőként szeretnék tippet kapni aljzat-kvarchomok kifőzéséhez. Mennyi ideig főzzem, többszöri főzésnél friss vízen forraljam-e fel, stb. Egyáltalán érdemes-e homokkal kezdeni, vagy aprószemű sóder jobb lenne?

Figyelt kérdés

2012. febr. 15. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:

A durva kvarchomok jó, esetleg keverheted apró szemű sóderrel. Ha túl finom szemcsés, akkor viszont nem fog jól működni, berohad.

Forrázni elég egyszer, nem kell soká, csak éppen forrjon fel a víz és kész is. A sütőbe is beteheted, ha sok van.

2012. febr. 15. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!