Hányszor kell átmosni a kavicsot az akvárium aljába? Ki is kell főzni vagy elég csak a sima vízzel átmosni? Ti hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
Még nem akváriumom, így nem értek hozzá.A kavicsot úgy kaptuk hozzá nem állatker.ben vettem Apró szemű kavics sztem építkezésről.2012. febr. 6. 14:14
1/9 anonim válasza:
Én úgy csináltam mikor először mostam ki, hogy forró vízzel
átmostam vagy 20x. Színezni fogja a vizet de a szűrő szépen megtisztítja! Ha biztosra akarsz menni akkor forralj vizet és öntsd rá, és valamivel kavard meg!
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos hogy 20X át kell mosni? Kicsit soknak tűnik. Mennyi ideig tartott?
2012. febr. 6. 14:24
3/9 anonim válasza:
Mosod mikor már nagyon koszos a víz kiöntöd raksz új vizet. Ezt addig csinálód míg a víz nem lesz koszos. Utána mehet akváriumba de akkor is színezni fogja a vizet.
5/9 anonim válasza:
Sódert kaptál építkezésről?
Az nem fogja a vizet, csak koszos, poros.
Egy vödörbe önts rá vizet, keverd meg és öntsd ki,
megint önts bele vizet, keverd meg és öntsd ki!
Ismételd, amíg tiszta víz nem jön le róla.
6/9 A kérdező kommentje:
Apró szemű kavicsok,de porvagy homok nem volt csak kavics. Eddig 3X mostam át és már alig koszos a vize. Nem egybe mostam hanem apránként és átdörzsöltem kicsit.Vannak nagyobb kavicsok is.Azt tegyem a tetejére? Nem szorulnak be közé a halak?
2012. febr. 6. 14:56
7/9 A kérdező kommentje:
A nagy kavicsok kb 3-6 cm.
2012. febr. 6. 14:58
8/9 anonim válasza:
Hát mittudomén hogy beszorulnak e. Attól függ milyen halak.
Talajtúró fajták, vagy inkább ilyen középen és felül úszók.
Pl a törpe páncélosharcsa az mindenhova beszorul, ahova csak lehet. Pl volt régen ferplast műfüvem, azt szegény beledöglött a fűszálak közé. Jó hülye voltam, hogy beleraktam azt a műanyag szarságot.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor inkább keverjem össze az apróval?
2012. febr. 7. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!