Ha van egy 15w-s sylvania aquastar t8-as fénycsövem és mindig algásodik az akvárium, ha veszek egy sima daylight csövet (15w) akkor azzal is fog még algásodni az akváriumom?
Szerintem fog azzal is, de lehet, hogy másképp.
Hagen flora glo-t vegyél, azzal talán nem fog.
Köszi.
Azt olvastam rózsaszines fénye van és kétcsöves világításhoz ajánlják. Tehát valami 6000K körüli fénycső?
Nekem mindegy.
Van olyan akváriumom, amibe csak 1db hagen flora glo van. Nem olyan nagyon ronda, kicsit rózsaszínes, jah, de szerintem szebb mint a sylvania, mert ammeg lila.
Sylvania nekem az tengeri akviba van és az is algásodik, mint a fene. A daylightos is tud algásodni, hagen kevésbé, én úgy vettem észre.
Vagy telerakod törpeszívóharcsákkal, és lenyalják az algát.
Egyébként nem csak a fény lehet a hibás, hanem esetleg gyenge a szűrés, vagy nem elég sűrűn cserélsz vizet. Ha pl én használok Daylightot, és elhanyagolom, akkor azért az is be tud algásodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!