Mivel lehet kiszivatyúzni a vizet az akváriumból?
Az én szobámba akarok egy akváriumot (40 litereset), és nem tudom hogy milyen cucc kell rá, hogy valahogy kiszívja a vizet és a WC be kerüljön. Gondolom nem kézzel fogom áthordani, ha takarítani akarom...
Hogyan hívják eszt a valamit? Valami motor ami kiszívja? Menyibe kerül?
Nem kell azt szivattyúzgatni, meg takarítani olyan sokat.
Vegyél bele egy tuti szűrőt, az mindenképpen kell, vízcserékből pedig csak részleges vízcseréket kell csinálni.
Ez hetente 2×8 liter vizet jelent természetesen állott vízzel. Előtte legalább néhány órát álljon a víz. Leszívni megy egyszerűen egy gumicsővel lehet, megszívod, és kiengeded egy vödörbe.
Szűrőnek vegyél pl. egy eheim pickup 2080-ast. (ennek éjjel-nappal mennie kell!) "Nagytakarítani" meg mondjuk 2 évente kell.
És szerintem mindenképpen megérné, hogy regisztrálj az akvarista.hu-n, és elolvasd az ingyenes e-book-okat. Rövidek, és hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!