Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kezdőként hol lehet elkezdeni?

Kezdőként hol lehet elkezdeni?

Figyelt kérdés

Kicsit amatőr vagyok, de olyan weblapot szinte összedobok 2 perc alatt, ami némelyikért elkérnek 50.000 ezret is egy bemutatkozó weblapért.

Valahol egy egyszerű weblap készítésért, olcsón elkezdeni suli mellett hol tudnék ilyen "ügyfeleket" találni?

lehetséges?

2016. márc. 5. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Referenciát tudsz mutatni?
2016. márc. 5. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
számlát adni tudsz?ha nem, akkor nem tudsz mást csak álláshirdetéseket nézegetni
2016. márc. 5. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:
"2 perc" > unzip :-D
2016. márc. 5. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
"olyan weblapot szinte összedobok 2 perc alatt" > amit grafikai terv alapján reszponzívra, böngésző függetlenül dinamikus oldalhoz készíteni!?
2016. márc. 5. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Adok 4 percet. Mutasd mit tudsz ennyi idő alatt!
2016. márc. 5. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Először csinálj ismerősöknek, hogy legyen referenciád. Utána hirdesd magad, vagy keress hirdetést.
2016. márc. 6. 03:49
 7/12 anonim ***** válasza:
A 2.-nak igaza van: senki nem fog olyantól honlapot venni aki nem számlaképes.
2016. márc. 6. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Annak, hogy fogsz egy Wordpresst és ráraksz egy ingyenes (vagy torrentezel egy fizetős) témát, nem sok köze van a weboldal készítéshez.

Márpedig kb 2 percbe ennyi fér bele.

2016. márc. 6. 12:35
 9/12 A kérdező kommentje:

Számla adása nem olyan túl bonyolult, de mint magán személy jelenleg nem tudom, mert még nincs egyéni adóazonosítóm csak szimpla adó kártyám.

Nem wordpressre gondoltam, hanem egyszerűen felépített weboldalra, amit pl notepad++-al szerkesztek. Az amit egyik weboldal készítő cég 50.000-rért csinált nem állt másból mint egy headerből, egy contanierből és egy lábboxból. Jó emellé ment még egy css és egy img mappa pár képpel. Erre írtam ironikusan, hogy 2 perc alatt össze lehet dobni, de nem sokkal több. Most jelenleg cms-el próbálok weboldalt készíteni, de saját tárhely nélkül kicsit körülményes egy joomlát futtatni. Illetve sok mindennel nem vagyok még 100%-ig tisztában, de próbálok fejlődni.

2016. márc. 7. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Localhoston igen könnyű joomlát futtatni.
2016. márc. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!