Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kérdésem van ami valójában kérés?

Kérdésem van ami valójában kérés?

Figyelt kérdés

Üdvözlet!

Igazából nem kérdésem lenne,hanem egy kérésem.. Persze nagyon jól tudom azt,hogy nem várhatom el,hogy valaki megcsinálja helyettem... Viszont egy olyan helyzetben vagyok ahol ez most nagyon rám van kényszerítve,sok múlik rajta.. A LÉNYEG,hogy adott egy php feladat amit meg kell csinálnom de tudásom messze nem elég ahhoz,hogy megcsináljam. Viszont aki érti a témát szerintem annak egy fél óránál nem több. Úúúgyhogy ha esetleg akadna olyan segítőkész és esetleg gyakorolni vágyó ember aki megcsinálná akkor annak sokkal többel jövök,mint gondolná!

ITT ez lenne a feladat: [link]

már csak azért is nagyon hálás lennek ha csak a küllemét valaki megcsinálná,számolásért pedig,áh inkább le sem írom.

Szóval köszöönöm előre is! már csak azt is,ha valaki elolvasta idáig..

Minden jót!

2016. jan. 26. 02:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A feladatból...

[link]

2016. jan. 26. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Minden évbe feladják, más-más adatokkal.
2016. jan. 26. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez a mostani: [link]

Korábbiak: [link] , [link]

2016. jan. 26. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Minden évben akad 1~2 aki itt vagy prog.hu -n megkérdezi.

Sőt akadt olyan aki még fizetett is érte. :-D

2016. jan. 26. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát némi pénzt te is elkérhettèl volna érte, vagy hagyhattaf volna hogy valaki más elkérje. :) rontod itt mások üzletét :D egyébkén kiváncsi vagyok hogy a kérdező eljut-e ezen hozzászólás eme sorához, mert szerintem kezdők nem kódolnak így php-t, szóval ha szabadkán valaki időt szán arra hogy elolvassa ezt a posztot, gyorsan rájön hogy ki adta be ez alapján a feladatot. Ide azért beteszek egy random szöveget, mert az utolsó sorok mindig feltűnőbbek.
2016. jan. 26. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Pedig nem is annyira nehéz feladat.
2016. márc. 24. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!