Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok "kocka" nem valójában keres barátnőt hanem online?
Figyelt kérdés
Mint pl. Facebook csak hogy párkapcsolatba legyen kitéve vagy egy játékba, csak hogy a házastársa legyen....2012. jún. 30. 16:56
1/4 anonim válasza:
Mert élőben csak megalázást kaptak, a lányok durván lekoptatták őket, szóval online sokkal jobb és kényelmesebb visszautasításokat begyűjteni, bár én nem vagyok kocka, csak netezni szoktam, játékra nem izgulok.
2/4 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk nem villanykörte fejű kockákról van szó, hanem egy átlagosan kinéző pasikról meg minden... vagy éppen lányokról ha akad olyan... csak így nem nyílnak meg a nagy világ felé, hanem neten vadásznak maguknak valakit, annyira nem értem :'D... Igaz az hogy nehéz élőben partnert keresni, de az hogy neten és sose találkoznak..
2012. jún. 30. 17:21
3/4 GentlemanLOL válasza:
elmondom neked hogy ojan hogy "kock" nincs nagyon vannak reménytelen esetek nekem is 700óra+ om van codba de attól még judo zok ki vagyok gyúrva és vagy 3 csajom is vólt egyéntól függ. és azért keresnek online csajokat mert ók is vágynak megértésre még ha ijen formába is vannak "Mert egy gép szeretni nem tud"
4/4 anonim válasza:
Vannak kockák, akiket az se mozdít ki a gép elől, ha ténylegesen van barátnőjük. A gép fontosabb. Akkor minek barátnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!