Ajánlanátok nekem egy ilyen online játékot? (leírás)
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni egy új MMORPG-t, lehetőleg ahol sok magyar van, könnyű kezelni,nem unalmas egy idő után,nem nehéz fejlődni, és nem túl fiús :Đ
18/L ( ha esetleg segítenél is a játékban megköszönném:))
2012. márc. 26. 20:24
1/18 anonim válasza:
lineage 2 msot lett ingyenes kicsit animés tehát nem fius. csinosak a karakterek.
vagy a tera nemsokára megjelenik az még csinosabb. és szép a grafikája
2/18 anonim válasza:
ha gondolod egy TS3 szerver ip-et tudok adni ahol sok magyar van ők segítenek.
4/18 anonim válasza:
Perfect World. Nagyon szép távol keleti MMO és sok magyar játszik vele, és még magyar szerverek is vannak. Ahogy láttam nagyon sok lány van fent rajta, sokan segítenek. Egy nagy nyitott világ, nem map-ok. Azon kívül sok event és 10 karakterosztály 5 fajon belül rengeteg skillel. Gyönyörű grafikával.
5/18 anonim válasza:
Gates of Andaron, azon belül derion frakció.
6/18 anonim válasza:
Aion, nem tudok róla semmit, de van ismerősöm aki játszik vele, és úgy vettem észre elég felkapott lett.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, ment a pacs. Szépen sorban kipróbálom majd mind :D azért még jöhet..
2012. márc. 26. 22:25
8/18 guti73 válasza:
Koyolt Előnye hogy nem kell letölteni semmit!
9/18 anonim válasza:
Metin2 távolkeleti mmo ajánlom
10/18 anonim válasza:
Sokan szeretik a metin2, de aki kipróbál más mmorpg-t az mind azt mondja hogy: SZAR A METIN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!