Valójában "időhiány miatt" nem keres annyira? (többi lent)
Van egy barátnőm,nekem ő az egyetlen barátnőm.Én is neki vagyok a legjobb.
Elkezdtünk dolgozni kb egy időben.Elég sokat melózik 12-14 órákat is.Így megértem,hogy nincs annyi ideje,mint mikor mindketten munka nélkül voltunk.De nekem mostanság elég furának tűnik,hogy mondja "fáradt vagyok megyek aludni majd holnap beszélünk" erre meg még vagy 3 órán keresztül fent van facen.Posztolgatásból látom,hogy fent van,meg hát jelzi is a face.De engem úgymond lekoptat.
Amikor nehezen de tudunk talizni akkor minden happy majd a végén mondja "ha lesz időm írok vagy hívlak"
Érdekes amikor látom,hogy fent van lenne ideje,mert posztolgatni van.De,hogy velem beszéljen fél órát arra már nincs.
Ma reggel is írok neki,hogy mi újság van vele,ezt délután 5 kor látta,de nem írt volna vissza,annyit se,hogy " szia,semmi kül,most értem haza,elfáradtam,veled mizu?" egy ilyet se kapok vissza.
Most biztos nem írok rá.
Lehet csak én reagálom túl,nem tudom.
Most furcsa volt vissza olvasni egy több mint két éves kérdésemet :D
Utolsó!
Unokahúga csak 2 évvel fiatalabb mint ő ami jelen eseten 21 évest takar,barátnőm tavasszal múlt 23.
Amúgy azóta ott hagyta azt a melóhelyet,rendeződött a barátságunk. Persze most megint 14 órában dolgozik csak máshol és keveset beszélünk,talizunk. De 2 év alatt teljesen más lett minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!