Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mikor jöttél rá arra, hogy a...

Mikor jöttél rá arra, hogy a "legjobb" barátod valójában egy önző dög?

Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Beletapostak valakinek a lelkébe ahogy látom...
2014. márc. 7. 18:28
 2/7 anonim válasza:
93%
Akkor, amikor gyereket szült a Páromnak! A legjobb barátnőm már nem a legjobb barátnőm, a párom már nem a párom természetesen! Nehezen dolgoztam fel a dolgot...
2014. márc. 7. 18:28
 3/7 anonim válasza:
97%
Igazából mindig is egy "önző dög" volt,csak én nem vettem észre,mert néha az ember még elhiszi,hogy talán meg lehet bízni valakibe.
2014. márc. 7. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Tavaly novemberben, de az elmúlt évek során voltak az önzésére utaló jelek, na meg ő már a harmadik barátom volt, aki szemét módon bánt velem, szóval hiába esett rosszul és háborodtam fel, annyira azért nem ütött szíven a dolog...

... Amúgy vicces, de amikor összevesztünk (mivel hazugságon kaptam őt), még neki állt feljebb és ő volt vérig sértve, aztán több hónap után írt nekem egy e-mailt, mintha mi se történt volna... Semmi bocsánatkérés vagy ilyesmi. :) Mivel az e-mailje arról szól, hogy milyen fantasztikusan mozgalmas lett az élete azóta, hogy nem beszéltünk, és milyen jól érzi magát a bőrében, gyanítom, nem tudta megemészteni, hogy a hazugsága után egyáltalán nem kerestem, és most a "nagyszerűnek" beállított életével akar dicsekedni, hátha elfog majd az irigység.:)

2014. márc. 7. 18:33
 5/7 anonim válasza:
81%
Nem tudom ki az a marha, aki lepontoz mindenkit... kinek nem volt hasznos a válaszunk????
2014. márc. 7. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozza le a társaságot, ez akkora hülyeség, mindenki leírja a saját történetét, mi lehet ezen rossz válasz? Nem értem.
2014. márc. 7. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Velem nem történt ilyen "komoly" dolog.

Az én történetem rövid: Kölcsönkéregetett, nem vártam viszonzást, de mikor mégis úgy hozta a helyzet, hogy szükségem lett volna rá, elküldött a fenébe, hetekig azzal viccelődött, hogy a "gazdag gyerek kéreget".

2014. márc. 7. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!