Mikor jöttél rá arra, hogy a "legjobb" barátod valójában egy önző dög?
Tavaly novemberben, de az elmúlt évek során voltak az önzésére utaló jelek, na meg ő már a harmadik barátom volt, aki szemét módon bánt velem, szóval hiába esett rosszul és háborodtam fel, annyira azért nem ütött szíven a dolog...
... Amúgy vicces, de amikor összevesztünk (mivel hazugságon kaptam őt), még neki állt feljebb és ő volt vérig sértve, aztán több hónap után írt nekem egy e-mailt, mintha mi se történt volna... Semmi bocsánatkérés vagy ilyesmi. :) Mivel az e-mailje arról szól, hogy milyen fantasztikusan mozgalmas lett az élete azóta, hogy nem beszéltünk, és milyen jól érzi magát a bőrében, gyanítom, nem tudta megemészteni, hogy a hazugsága után egyáltalán nem kerestem, és most a "nagyszerűnek" beállított életével akar dicsekedni, hátha elfog majd az irigység.:)
Velem nem történt ilyen "komoly" dolog.
Az én történetem rövid: Kölcsönkéregetett, nem vártam viszonzást, de mikor mégis úgy hozta a helyzet, hogy szükségem lett volna rá, elküldött a fenébe, hetekig azzal viccelődött, hogy a "gazdag gyerek kéreget".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!