Kérdésem van ami valójában kérés?
Üdvözlet!
Igazából nem kérdésem lenne,hanem egy kérésem.. Persze nagyon jól tudom azt,hogy nem várhatom el,hogy valaki megcsinálja helyettem... Viszont egy olyan helyzetben vagyok ahol ez most nagyon rám van kényszerítve,sok múlik rajta.. A LÉNYEG,hogy adott egy php feladat amit meg kell csinálnom de tudásom messze nem elég ahhoz,hogy megcsináljam. Viszont aki érti a témát szerintem annak egy fél óránál nem több. Úúúgyhogy ha esetleg akadna olyan segítőkész és esetleg gyakorolni vágyó ember aki megcsinálná akkor annak sokkal többel jövök,mint gondolná!
ITT ez lenne a feladat: [link]
már csak azért is nagyon hálás lennek ha csak a küllemét valaki megcsinálná,számolásért pedig,áh inkább le sem írom.
Szóval köszöönöm előre is! már csak azt is,ha valaki elolvasta idáig..
Minden jót!
"Viszont egy olyan helyzetben vagyok ahol ez most nagyon rám van kényszerítve,sok múlik rajta.."
No offense, de ha olyan k rva sok múlik rajta, akkor foglalkozhattál volna többet is a témával. Sosem kódoltam php ban, de első blikkre azt mondanám, hogy minden szükséges infót megad a feladat, nem kell sok éves tapasztalat ahhoz, hogy rövid google után működjön a dolog - az egyetlen "macerás" része a páros-páratlan nap, ehhez használd a modulo(%) operátort(nap%2, ha 0, akkor páros napon vagyunk, ha bármi más(esetünkben 1), akkor nem).
:( Gratulálok, ebből aztán sokat fog tanulni.
Már látom a következő GYK-s kérdést: "Hogyan lehet egy képből lementeni a php-kódot, hogy ne kelljen beírjam?"
Elküldtem az intézmény igazagatóságához az egész témát...
Hát ha érdekesnek találják. :-)
Nem haragszom, nekem akkor se kelen ha ennyit fizetnének érte. :-D
Én meg még nem is vagyok 29 és még is öregít... :-(
De ha csak évet kérdezünk.
Amúgy jó kis ujjgyakorlat volt a reggeli kávé mellett. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!