Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kérdésem van ami valójában kérés?

Kérdésem van ami valójában kérés?

Figyelt kérdés

Üdvözlet!

Igazából nem kérdésem lenne,hanem egy kérésem.. Persze nagyon jól tudom azt,hogy nem várhatom el,hogy valaki megcsinálja helyettem... Viszont egy olyan helyzetben vagyok ahol ez most nagyon rám van kényszerítve,sok múlik rajta.. A LÉNYEG,hogy adott egy php feladat amit meg kell csinálnom de tudásom messze nem elég ahhoz,hogy megcsináljam. Viszont aki érti a témát szerintem annak egy fél óránál nem több. Úúúgyhogy ha esetleg akadna olyan segítőkész és esetleg gyakorolni vágyó ember aki megcsinálná akkor annak sokkal többel jövök,mint gondolná!

ITT ez lenne a feladat: [link]

már csak azért is nagyon hálás lennek ha csak a küllemét valaki megcsinálná,számolásért pedig,áh inkább le sem írom.

Szóval köszöönöm előre is! már csak azt is,ha valaki elolvasta idáig..

Minden jót!

2016. jan. 26. 02:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont egy olyan helyzetben vagyok ahol ez most nagyon rám van kényszerítve,sok múlik rajta.."

No offense, de ha olyan k rva sok múlik rajta, akkor foglalkozhattál volna többet is a témával. Sosem kódoltam php ban, de első blikkre azt mondanám, hogy minden szükséges infót megad a feladat, nem kell sok éves tapasztalat ahhoz, hogy rövid google után működjön a dolog - az egyetlen "macerás" része a páros-páratlan nap, ehhez használd a modulo(%) operátort(nap%2, ha 0, akkor páros napon vagyunk, ha bármi más(esetünkben 1), akkor nem).

2016. jan. 26. 08:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezd el, aztán amikor elakadsz írd meg ide hogy hol akadtál el és segítünk továbblendülni. A formot csak össze tudod rakni, nem? Legfeljebb üres lesz elsőre a legördülő.Aztán kisilabizálod hogy öltsd fel a legördülőt. Aztán megcsinálod a download.php-t, és ha már megkapja a post-olt adatokat, elkezded kitalálni hogy dolgozza fel. Lépésről-lépésre ha haladsz, végig tudsz ballagni az egészen, nem fél óra, de még tanulhatsz is belőle. A kinézetet, css-t hagyd a legvégére.
2016. jan. 26. 09:41
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola,

és egy ilyen alap dolgot nem tudsz... :-(

Amúgy nagyon egyszerűen megoldható.

[link]

[link] index.php.jpg

[link] download.php.jpg

2016. jan. 26. 09:43
 4/16 anonim ***** válasza:

:( Gratulálok, ebből aztán sokat fog tanulni.

Már látom a következő GYK-s kérdést: "Hogyan lehet egy képből lementeni a php-kódot, hogy ne kelljen beírjam?"

2016. jan. 26. 11:01
 5/16 anonim ***** válasza:
24%

Elküldtem az intézmény igazagatóságához az egész témát...

Hát ha érdekesnek találják. :-)

2016. jan. 26. 11:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Tényleg kár volt megcsinálni helyette.
2016. jan. 26. 12:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
29,5 Euro egy letölthető star wars játékért? Ne haragudj Tibor, de ez rablás. Ráadásul kikérem magamnak hogy 33 éves lennek. 4 hete sincs hogy betöltöttem a 32-t :)
2016. jan. 26. 12:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem tudtam volna megcsinálni úgy hogy előtte sosem tanultam php-t.
2016. jan. 26. 12:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem haragszom, nekem akkor se kelen ha ennyit fizetnének érte. :-D

Én meg még nem is vagyok 29 és még is öregít... :-(

De ha csak évet kérdezünk.

Amúgy jó kis ujjgyakorlat volt a reggeli kávé mellett. :-)

2016. jan. 26. 12:29
 10/16 anonim ***** válasza:
De miből derült ki hogy melyik iskola?
2016. jan. 26. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!