Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai lányok többsége valójába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok többsége valójában csak egy szobrot, bábut keres maga mellé és nem a szerelmet?

Figyelt kérdés
A mostani fiatal lányok aszerint mérik a fiúkat,hogy mennyire izmosak,milyen kockás a hasuk,mennyivel nyomnak fekve,milyen gazdagok,milyen ruhákat hordanak,de ezek mind mind felszínes b_romságok?Mi értelme ennek?Csak egy szobrot,egy elképzelt ideált kutatnak?
2014. jún. 26. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 26. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez butaság.
2014. jún. 26. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Igen.
2014. jún. 26. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem igaz
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Ez színigaz dehat mit lehet csinalni?
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak egy részük
 7/11 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem tudom magam sem...

Ki mit keres.

Én szerelmet keresek. Minden űrt betöltőt. Van aki csak a testre hajt, van aki szimplán valakit mindegy hogy kit. Ezeket persze nem értem, de hát most úgy őszintén... Kit érdekel? Azzal kéne foglalkozni ami van nem azzal ami nincs. És mellesleg ha egy bábu érzelemmel tölthető megéri megtörni a felületes burkot.

2014. jún. 26. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
150-el nyomok fekve, barátnőm sosem volt, már úgy vagyok velee amilyen nők vannak nem is kell, szóval nem számít milyen erős vagy...
2014. jún. 26. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Én izmos vagyok és azt kell mondjam magába azzal hogy izmos valaki az csak egy pozitívum, ehhez még sok minden kell, hiszem fordított esetbe, tehát neked se kéne egy olyan csaj aki bomba de ha megszólal akkor menekülsz mert olyan a beszéd stílusa ami pl messze nem illik hozzá stb. Tehát nem csak a külsőt nézik még ha sokan azt hiszik is.
2014. jún. 26. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
A többségük? Nem.
2014. jún. 26. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!