Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mivel tökéletesitsem a webolda...

Mivel tökéletesitsem a weboldalam?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 25. 17:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Irány a WordPress! Sokkal jobb lesz az oldalad. A mostani nem is igazán nevezhető weboldalnak... Vagy WordPress vagy más CMS, ha egyik sem akkor meg törlés ;)
2014. jan. 28. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

#10 vagyok:

További észrevételek, mert még egyszer az oldalra tévedtem, és továbbmentem a linkeken is:

- ÁTLÁTHATATLAN AZ EGÉSZ. Valahol egymás alatt vannak a különböző nyelven íródott szövegek, valahol egymás mellett, valahol tagolva, valahol tagolatlanul... nincs benne rendszer. Csinálj külön lapokat a különböző nyelveknek.

- Ne textarea-ba tedd az elérhetőséged, mert értelmetlen és nevetséges.

- Tessék CSS-t használni, a <body ...vlink=...> már hosszú évek óta kiment a divatból, és ha több tucat HTML fájlod van, fáradtságos munka lesz átszínezni mindet, amikor szükség van rá.

- Bár látom az egységes design nem volt cél - pedig kéne az is, hidd el. (Már majd ha lesz egyáltalán design.)

- Ez nem közösségi portál. 4-5 HTML lap az egész, pláne SEMMI programozás nincs benne. A közösségi portál attól közösségi, hogy virtuálisan összetoborozza az embereket, akik az oldalon interakcióba léphetnek egymással. Itt még regisztráció sincs.

- Ne nevezd magad programozónak, ha egy épkézláb HTML lapot se tudsz összerakni. A programozás messze bonyolultabb dolgokról szól, mint egy 10 mondatos HTML lap. Ha írnál egy saját PHP+MySQL beléptető rendszert, csetmodult, hírfolyamot, blogmotort, vagy CMS-t, akkor mondhatnád, hogy programoztál.

- És az oldal alján még ki is írod, hogy NVU-val csináltad, tehát még ezt sem kódból írtad, hanem egy WYSIWYG szerkesztőben hánytad össze.

Bónusz:

- Én átgondolnám a helyedben, hogy illegális tartalom terjesztése mellé odaírjam a teljes nevem, telefonszámmal...

2014. jan. 28. 17:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Jó az úgy. Ezúton is szeretném ajánlani minden kezdő számitógép felhasználónak az NVU Website készitő szoftvercsomagot.
2014. febr. 1. 18:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha idegesiti önöket a reklám szedjenek idegcsillapitót. Jelentkezzenek a honvédkórház idegszanatóriumában.
2014. febr. 1. 18:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi jelentkezzunk a korhazba? :). Szerintem Neked kene viszamenni az elmegyogyintezetbe, ha mar egyszer kiszabadultal onnan.
2014. febr. 1. 18:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Jó az úgy. Ezúton is szeretném ajánlani minden kezdő számitógép felhasználónak az NVU Website készitő szoftvercsomagot."

Kértél és kaptál több tucat javaslatot, amire a válasz: "jó az úgy". Akkor minek is tetted fel a kérdést?

Szóval a topik semmiképp sem komoly.

Szerintem vagy túráztatni jöttél minket egy erre a célra tákolt minősíthetetlen weboldallal, vagy le akarsz járatni valakit. Akárhogy is, nem intelligenciára vall és a topiknak semmi értelme ebben a formában.

2014. febr. 1. 19:05
 17/22 anonim ***** válasza:
TÖRÖLD!
2014. febr. 2. 02:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén... Szebbet hányok.

Ilyet még ha akarok, se tudok csinálni, annyira átláthatatlan és rendezetlen az egész.

Még az is szebb lett volna, ha simán kiírod minden nyelv tartalmát külön oldalra és semmi formázást nem használsz.

2014. febr. 2. 14:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Hogy mivel tökéletesítsd? :D Töröld ki a p*csába a netről és az emlékezetedből is (a miénkből is).
2014. febr. 2. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:

Lehet polgárpukkasztás volt a cél, vagy csak szimplán kíváncsi voltál milyen reakciókat sikerül kiváltani az emberekből, de mindenesetre gratulálok, mert én sem bírtam ki szó nélkül!

Az oldal hibáit már előttem remekül felsorolták (bár reggelig lehetne még írni) de ettől most eltekintenék.

Ellenben ez a sor nálam is kivágta a biztosítékot:

"Jó az úgy. Ezúton is szeretném ajánlani minden kezdő számitógép felhasználónak az NVU Website készitő szoftvercsomagot."

A dolog azon része még oké (fentebb leírtak alapján), hogy hidegen hagy mindenki véleménye, de azért az már túlzás, hogy megpróbálod a kezdőket ennyire félrevezetni.

Weboldalt készíteni 3 módon lehet:

1: szánsz rá időt és megpróbálod legalább olyan szinten elsajátítani a tudást, hogy megérje publikussá tenni a munkád. ez egy hosszú folyamat, de egyedi és működő dolgokat alkothatsz majd, amit még a google is fel bír majd indexelni

2: fogsz egy cms rendszert és kitanulod a használatát. ahhoz hogy egyedi dolgokat alkothass vele, html és css tudás ott is elengedhetetlen!

3: rábízod egy szakemberre (nem, nem a szomszéd 12 éves lányára gondoltam, aki animált gifekkel letudja gyártani a 456. gportálos oldalt) hanem olyanra, akinek van egy 5-6 év szakmai tapasztalat a háta mögött, ismeri a SEO-t és az sqlinjectionről nem az injekciós tű jut az eszébe

2014. jún. 17. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!