Milyen lett a weboldalam?
Sziasztok!
Tegnap kezdtem ezt a weboldalt a nulláról, mindent magamtól írtam(a színkódokat azért googleztam:D)
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Első dolog ami felmerülhet:
túl egyszínű az egész..
Gondolkozom több stílus készítésében is, és akkor lehetne változtatni, kinek milyen az ízlése. :)
Link: [link]
Ha nem tölt be az oldal akkor várjatok egy kicsit, majd frissítsétek.
Építő jellegű kritikákat várok. :)
Előre is köszönöm :)
hali
szerintem a célnak megfelel, mivel nincs rajta semmi lényeges információ, úgysem fogja senki sem 1-nél többször meglátogatni, arra meg bőven jó ez a kinézet.
Nem az a baj, hogy egyszínű, hanem az, hogy olvashatatlan. Sötétkék háttéren fekete szöveg - ezen picit módosíts. :)
Nagyon mást nem tudok hozzátenni #1-es után. :D
Első oldalnak teljesen jó. Nekem a szöveg olvashatóságával sincs gondom.
Ha egy megjegyzést megengedsz: Minden formázást a CSS-be érdemes tenni. Az .menu li-ken egyesével be van állítva ugyan az a formázás.
Igen tudom,azt meg megoldom :)
Koszonom,neked is ment a zold kez :)
Első oldalnak elmegy.
A W3C validátora szerint nem valid:
leginkább a képeknél hiányzó alt attribútumokra morcos - a smiley-knál lehetne :) ; a fejlécképet meg így módosítanám:
<h1 id="header"><span>SpeedGamingHD</span></h1>
az ehhez tartozó CSS-kód kb. ilyesmi lenne:
#header {
display: block;
width: 559px;
height: 69px;
backround-image: url(../pic/logo.png);
}
#header span {
display: none;
visibility: hidden;
}
így lesz a képnek szöveges reprezentációja
illetve <center> tag nincsen (helyette text-align: center; CSS-kifejezés).
A sötétkék hátterű dobozokban fekete szöveg zavaró, pláne hogy a dobozok mögött fehér a háttér az alábbi oldallal ellenőrizheted például:
További optimalizálási tippeket az alábbi oldalak adhatnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!