Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol tudnám ingyen hirdetni a...

Hol tudnám ingyen hirdetni a weboldalam?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:

aprod.hu ;-)

Amúgy linkgyűjtő oldalakon, de SEO szempontból nem előnyös, mert a motorikus linkkatalógusokat, amiket SEO -ra csináltak több ezret, negatívan értékeli a google.

Viszont startlap és nagyobb (google által szponzorált) linókatalógusokba nyugodtan beküldheted.

2013. szept. 1. 19:48
 2/10 A kérdező kommentje:
A Startlappal már próbálkoztam, de azt írták, hogy nem veszik fel, mert nincs feltölotve a pontos elérhetősége a cégnek (nem is cég üzemelteti, hanem magánszemély...).
2013. szept. 1. 20:14
 3/10 PHP de kóder! ***** válasza:
facebook :)
2013. szept. 1. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:

"A Startlappal már próbálkoztam, de azt írták, hogy nem veszik fel,"

Próbáld meg több lap.hu-ra beajánlani. Illetve hasonló oldal még a linkcenter.

Egyébként meg fórumok, illetve a jóöreg Facebook.

2013. szept. 1. 21:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Fórumok esetében több helyről is kitiltottak "reklámozásért", holott próbáltam burkoltan, finoman az olvasók tudtára adni, hogy ilyen is van. De ahol lehet, ott kiteszem.

Többféle lap.hu oldallal próbálkoztam, vagy 6-8 darabbal, mindenhonnan ugyanaz az üzenet jött. De minek tegyek ki adószámot pl, miközben magánszemély vagyok?!

2013. szept. 1. 21:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként Linkcenter-en pedig kinnvagyok már.
2013. szept. 1. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:

"minek tegyek ki adószámot pl, miközben magánszemély vagyok"

Erre csak akkor tudunk válaszolni, ha tudjuk mi van a honlapodon. Ha például fizetős szolgáltatást nyújtasz, akkor illik/szokás (talán kell is?) kitenni.

2013. szept. 1. 22:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem, az oldal megtekintése teljesen ingyenes.
2013. szept. 1. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi ez az oldal tulajdonképpen, amit hirdetni akarsz?
2013. szept. 3. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Itt beregisztrálsz két néven.

Egyik névvel felteszel egy kérdést, a másik néven válaszolsz, a weboldalad linkjével :D

2013. szept. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!