Hol tudnám ingyen hirdetni a weboldalam?
aprod.hu ;-)
Amúgy linkgyűjtő oldalakon, de SEO szempontból nem előnyös, mert a motorikus linkkatalógusokat, amiket SEO -ra csináltak több ezret, negatívan értékeli a google.
Viszont startlap és nagyobb (google által szponzorált) linókatalógusokba nyugodtan beküldheted.
"A Startlappal már próbálkoztam, de azt írták, hogy nem veszik fel,"
Próbáld meg több lap.hu-ra beajánlani. Illetve hasonló oldal még a linkcenter.
Egyébként meg fórumok, illetve a jóöreg Facebook.
Fórumok esetében több helyről is kitiltottak "reklámozásért", holott próbáltam burkoltan, finoman az olvasók tudtára adni, hogy ilyen is van. De ahol lehet, ott kiteszem.
Többféle lap.hu oldallal próbálkoztam, vagy 6-8 darabbal, mindenhonnan ugyanaz az üzenet jött. De minek tegyek ki adószámot pl, miközben magánszemély vagyok?!
"minek tegyek ki adószámot pl, miközben magánszemély vagyok"
Erre csak akkor tudunk válaszolni, ha tudjuk mi van a honlapodon. Ha például fizetős szolgáltatást nyújtasz, akkor illik/szokás (talán kell is?) kitenni.
Itt beregisztrálsz két néven.
Egyik névvel felteszel egy kérdést, a másik néven válaszolsz, a weboldalad linkjével :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!