Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyire tetszik nektek eddig...

Mennyire tetszik nektek eddig a weboldalam?

Figyelt kérdés
Mennyire tetszik nektek eddig a weboldalam? Link: mindanime.webnode.hu

#honlap #weboldal #mindanime #tetszik a weboldal?
2013. dec. 26. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Szép, egyszerű, amilyennek lennie kell.

Egy hibát viszont észrevettem: a bejelentkezésre kattintva nem történik semmi.

2013. dec. 27. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Hopp, bocsi ez a webnode.hu-ra vonatkozott. Gondolom az a tárhelyszolgáltatóé, nem a tiéd.
2013. dec. 27. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Na, akkor tényleg megnéztem, szerintem rendben van. Egy kis apróság: "Az anime (アニメ, ejtése [anime], az " Ha japán betűket is használsz az oldalon, akkor egy megfelelő karakterkészletet is érdemes lenne alkalmaznod az oldalon, mivel így csak kockák jelennek meg.
2013. dec. 27. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Még egy dolog. Fejlécet érdemes lennek kisebbre venni. Minél több hely jut a hasznos tartalomnak annál jobb.
2013. dec. 27. 09:36
 5/8 A kérdező kommentje:
A kezdőlapon vegyem kisebbre vagy mindenhol?
2013. dec. 27. 09:45
 6/8 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés. Beraktam a kezdőlapra egy zenelejátszót, de nem tudom, hogyan legyen benne zene?
2013. dec. 27. 09:51
 7/8 Német_Tibor ***** válasza:
Gondolom valami sablonból lett készítve az oldal. Nekem kicsit furcsa, hogy egy "business" típusú kinézet van egy animés oldalon. Valahogy nem illik össze a kettő.
2013. dec. 27. 10:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Mivel nincs pénzem prémium fiókra ezért csak kevés websablont lehet választani
2013. dec. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!