Milyen a zene weboldalam? Tetszik?
Igaz még nagyon sok tenni való van rajta. De érdekel a véleményetek. Még nincs kész az admin felület, nem működik a kereső, nem lehet az oldalon belül levelet írni és nem lehet barátnak felvenni a felhasználókat. Röviden ennyi. És semmi biztonság... Könnyen szét lehet még kapni. :D
Ha lehet írjatok jó sokat, tippeket, tanácsokat. :)
(Nem ez lesz az igazi címe, ezen csak tesztelem.:) )
Ha már a design nem a tied legalább néhány alapszabályt tarts be.
Ne használj faken talpas betűket egy weboldalon, ha csak nem vagy kib@szott profi dizájner.
A php csak simán NEM véd még akkor sem, ha egy ingyenes amerikai hostról nyomod.
Uh .. Egyéb alap ... Na mindegy. Sokat kell tanulni. van egyéb elfoglaltságod is? :D
A design-t teljes mértékben én csináltam. Még ha olyan hihetetlen, akkor is. :) (Akinek kell valamilyen az szóljon, megcsinálom neki is. :D )
Amúgy nem tudom mi az a "faken talpas" betűtípus...
Ne már, lerohad az ujjam. Ha kell segítség adj skype elérhetőséget privátban, aztán megkereslek.
Addig olvasd át ezt: [link]
Az egész olyan, mikor a második évezred eleje találkozik a kilencvenes évek árnyékolásával. :D
Az látszik, hogy precizitás és harmóniára való törekvés van, de nagyon hiányzik a tapasztalat.
Használják sokan, de azok vagy profik, vagy portál, vagy olyanok mint te. :D
De nem védekezni kéne, hanem tanulni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!