Hogy tudnám híresebbé tenni a rap zeném? Milyen kiadóhoz vagy hova kéne menem vagy kinek kénne elküldenek? Pls
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 10:00
1/5 zeronibble válasza:
Töltsd fel soundcloudra, jamendora, bandcamp-re, meg a többi kismillió sajátzene-megosztó oldalra, és csinálj/csináltass klipet, ami youtube-ra mehet. Küldd el minden létező bloggernek, újságnak, miegyébnek, amit csak találsz rap témában, aztán simán zene témában, és pakold tele a linkgyűjtemények "rap előadók" rovatát a weblapoddal, ami lehetőleg rapcsapatneve.hu legyen. A klip megúszható 50-ből, és lehet másképp is egyezkedni, a weboldal évente max 50, amiből a domain név max 4 évente. Minden szám 1000Ft-ként érendő.
De először oszd meg velünk itt legalább a legjobb tracket, mert lehet hogy nem éri meg még azt a százast se beletolni...
2/5 A kérdező kommentje:
köszi rendes vagy :D
2011. nov. 14. 16:15
3/5 anonim válasza:
Hát egyenlőre csak szerezz nézettséget meg tedd föl minél több helyre hogy az emberek felfigyelhessenek rá. Amúgy ha dobsz privátba linkeket én is szívesen megnézem. :)
4/5 zeronibble válasza:
Én is. De nem moderálják, én is belinkeltem párszor a soundcloud-omat.
5/5 anonim válasza:
youtube-ra töltsd fel, és használj megfelelő kulcsszavakat aztán facera rakd ki várj pár hónapot nézd meg nézettséget és a kritikákat meg, hogy hány embernek tetszik, hánynak nem tetszik és ha jó az átlagod akkor utána ráér a többivel foglalkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!