Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mivel tökéletesitsem a webolda...

Mivel tökéletesitsem a weboldalam?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 25. 17:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Maga az oldal borzasztó. Én még ilyen gusztustalanul összeállított weboldalt nem láttam. És a hostinger reklám miatt fölidegesít az egész.
2014. jan. 25. 17:07
 2/22 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem mivel tökéletesitsem. Látom neked halvány fingod sincs a programozáshoz.
2014. jan. 25. 17:11
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Töröld vagy használj wordpresst, a html pedig leíró nyelv, semmi köze a programozáshoz, tehát az előző válaszod nonszensz, főleg, hogy még ezt is valami gagyi szerkesztővel csináltad, nem csak a "kinézet", de a kód is borzalom.
2014. jan. 25. 17:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a lapot a gyökereitől kezdve újra kéne gondolni, nagyon nehéz rájönni, hogy mi célja a lapnak.

Egy-két konkrét tipp:

-Ne az összes nyelv egyszerre szerepeljen a lapon, hanem tegyél az egyik sarokba egy nyelvváltót, mondjuk zászlókkal!

-Szervezd menübe a tartalmat, ne csak random helyeken elhelyezett hivatkozásokkal lehessen bolyongani!

-Talpatlan betűtípust használj! A talpast azért találták ki, hogy a nyomtatott írást könnyebb legyen olvasni, mert jobban vezeti a szemet, de digitális kijelzőn zavaró.

-Ami nem hivatkozás, az ne legyen aláhúzva!

-Az elérhetőség doboz ne legyen szerkeszthető, és ne legyen átméretezhető sem!

-Ne space-eket használj az üres hely létrehozására, hanem behúzást, vagy tabulátort.

-Ha több nyelven fogalmazod meg ugyanazt, tényleg UGYAN AZT jelentse magyarul és németül is (Frei download von .NET <-->ingyenes letöltések) Ráadásul a letölthető tartalomnak köze sincs a .NET keretrendszerhez. (Amúgy nem értem, hogy mit keres egy vajdaságról szóló portálon a utorrent meg a nero...)

Ez egyelőre borzasztó. Még nem tartasz a "tökéletesítés" fázisában, de sok sikert hozzá! :)

2014. jan. 25. 17:44
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Ezt az oldalt nem lehet es nem is kell tokeletesiteni. Torold az egeszet ugy ahogy van es tenyleg hasznalj inkabb wordpresst valami egyszeru sablonnal.
2014. jan. 25. 17:48
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
schift+delete
2014. jan. 25. 18:07
 7/22 Német_Tibor ***** válasza:
100%

Végre egy téma, amiben mindenki egyetért:)

Szerintem is az lenne a legjobb, ha fognál egy Wordpresst, arra keresnél egy jó Templatet, és nem is menne el rá annyi időd.

2014. jan. 25. 18:13
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
JÉZUS, rémálmokat fogok álmodni
2014. jan. 25. 19:06
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
bujj a sarokba és szégyellgesd össze magad
2014. jan. 25. 19:08
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Például egy design-nal, mert az még nincs. Egy közösségi portál reklámozásához ez messze nem megfelelő így: nem bizalomgerjesztő, sőt, elijeszti a látogatót. Nézz meg bármilyen más weboldalt, hogyan néznek ki, és hasonlítsd össze ezzel.

Tényleg érdemesebb lenne egy CMS-t használnod kész design-nal. Nem kéne szenvedned és megaláznod magad itt.

u.i.: ennek semmi köze programozáshoz.

2014. jan. 25. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!