Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek mit kellene rajta...

Szerintetek mit kellene rajta javítanom? (Blog)

Figyelt kérdés

Blogom: [link]

Véleményeket várok.

2013. aug. 8. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Például a legfrissebb bejegyzésben a kép nem töltődik be, szerintem töltsd fel a képet a Blogger albumába, és azt tedd a bejegyzésbe.

Másrészt az oldalt levő animált GIF-ek elvonják a figyelmet a tartalomról.

2013. aug. 8. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Illetve ezt a kurzort vedd ki, mert egyrészt rohadt kicsi, másrészt a színe alig üt el az oldalon domináló színtől.
2013. aug. 8. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Kurzort vedd ki, ha van továbbra is gifeket akarsz kitenni legyen olyan script bent ami manuálisan indítja el a GIF-et és így nemzavarja a szemet, HA nincs akkor a gifet sűrgősen vedd ki!

Többi átlagos (gagyi) nemtudod javítani,,

2013. aug. 8. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Még hatezer animált gifet légyszi az érdektelen sablonos oldaladra.
2013. aug. 8. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
A kurzor nem jelenik meg minden böngészőnél, úgyhogy az nem az igazi. De amúgy én is Vámpírnaplók rajongó vagyok, úgyhogy a tartalom tetszik (bár nem eredeti ötlet). Csak nem tom mi ez amiről csináltad a weboldalt?
2013. aug. 17. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!