Noname3q123 kérdése:
Szerintetek milyen ez az oldal? Min kéne változtatnom rajta?
2013. júl. 16. 18:32
1/5 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor ez egy tömeg weboldalon (tumblr) netről leszedett sima képek és valami zene a háttérben. Azt gondolod hogy van erre igény?
2/5 anonim válasza:
Én sem éreztem még át a Tumblr lényegét. Összelopsz képeket, amit megosztasz egy sablon designban, és ránk tukmálod a TE kedvenc zenéd.
Egyébként a kategóriájába belefér, ugyanolyan tucat és egyedietlen Tumblr oldal, mint a többi naponta GYK-ra belinkelt. Nem kell rajta változtatni semmit, ha te elégedett vagy vele.
4/5 anonim válasza:
hát nem.. nem ez a tumblr lényege egyáltalán, de ezt nem is lehet elmagyarázni, ha valaki tud angolul és normálisan használja rá fog jönni. rohadt vicces:D
de leányom a te blogod..ömm hogy is fogalmazzak?egy tömegfos.:)
5/5 anonim válasza:
Nekem viszont tetszik!
Mi az, hogy összelopja a képeket? Nem Ő töltötte őket fel, csak rebloggolta őket. A tumblr valójában egy oldal, ahova összegyűjtheted a neked tetsző képeket.
Szerintem jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!