Szerintetek mit kellene rajta javítanom? (Blog)
2013. aug. 5. 14:33
1/19 anonim válasza:
Bejegyzéscím betűtípusát cseréld le, mert nem támogatja a magyar ő,ű betűket. :)
2/19 PHP de kóder! válasza:
peldaul egy torles sokat segitene rajta
3/19 anonim válasza:
Kedves Kóder!
Ha nem a te érdeklődési körödet célozza meg, (enyémet se) akkor miért szólod le? :D
Csók
4/19 anonim válasza:
Gondolom azért mert véleményt kért a kérdező, és nem írta, hogy csak azok válaszoljanak akiknek nincs ízlésük :)
5/19 A kérdező kommentje:
Oké köszi! Törölni nem fogom, nem azért csináltam hogy egy ilyen hozzászólás miatt kitöröljem. Kedves utolsó! Szerinted ízléstelen? Vagy nem értem pontosan.
2013. aug. 5. 16:18
6/19 anonim válasza:
Nem vagyok lány úgy hogy megkérdeztem a barátnőmet.
Véleménye: A banános csajról a tetején a fehér cuccal az arcán, nem az arcpakolás jutott eszébe róla.
És amúgy "túl egyszínű, ronda izé".
7/19 A kérdező kommentje:
xDDD...azért én rondának nem mondanám o.O...és megkérdeznéd tőle hogy mi az amit javítanom kéne rajta hogy ne legyen "túl egyszínű ronda izé"
2013. aug. 5. 16:53
8/19 PHP de kóder! válasza:
jo, nem szolom le, inkabb megyek meghosszabbitani a rengeteg domainemet, az hasznosabb lesz.
9/19 Drone007 válasza:
Én se akarom leszólni (ez nem igaz, le akarom, de nem fogom...) csak nem értem mi köze a kérdésednek a weboldalkészítéshez. Mi lenne ha máshol reklámoznád a blogodat?
10/19 A kérdező kommentje:
na állj!!! ki mondta hogy reklámozni akarom? :D eszembe se jutott ez hogy itt reklámozzam...arra ott vannak az olyan oldalak...én csak egyszerűen kértem hogy adjatok véleményt.
2013. aug. 5. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!