Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Azt szeretném kérni tőletek...

Krisz0222 kérdése:

Azt szeretném kérni tőletek hogy weblapomról www.terkoszaki.hu kérnék hozzászólásokat, véleményeket, esetleg javaslatokat hogy mit kellene még rajta javítanom? Vagy ha tudtok még olyan kódot amit feltétlen bele kellene tennem azt is szivesen fogadom

Figyelt kérdés
Amit én látok az az hiba hogy valamiért nem észleli a google a backlinjeim és még az hogy az oldalam nevének begépelésénél nem ajánl fel lehetőségeket ez miért van? Egyelőre ennyi lenne, köszönöm előre is azoknak akit vélemény javaslatot írnak és ezzel segítenek nekem

2013. febr. 17. 06:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Látom, hogy valami jót, egyedit szerettél volna alkotni, de ez sajnos nem jött össze. Telefonon tekintettem meg a weblapot, és azt láttam, hogy eléggé szét van esve. Mivel a honlapot profitorinetált tevékenység folytatásának reklámozására szeretnéd használni, ezért azt javaslom, hogy bízz meg egy profit a weboldal elkészítésével! Sajnos a rossz weblap nagyon rossz reklám. Egy honlap megnyerő, informarív és profizmust sugárzó. Ahogy megláttam a honlapot a design egyből negatív benyomást tett rám, és már nem is nagyon érdekelt, hogy milyen információkat tartalmaz. Sokan úgy vannak vele, hogy akinek igénytelen, rossz weboldala van, annak a munkája is az. Szóval, fontos, hogy mit és milyen formában közvetítesz az esetleges leendő ügyfeleidnek.

Egyébként a jó szakemberek sem olyan húzós összegekért vállalják egy jó statikus, bemutatkozó webobdal elkészítését.

2013. febr. 17. 08:06
 2/4 Drone007 ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz.

A weboldal sajnos asztali monitoron is kissé szétcsúszik, egyébként felépítésében nem rossz, de a látvány kivitelezésében valóban nem túl szerencsés az oldal. Túl sokféle betűstílust használsz (ötöt számoltam össze nagyhirtelen), a Segoe Print betűkészletet (comic sans és társai) inkább ne használd. A betűk jól olvashatóak, de a sárga szín nagyon agresszív.

Van néhány felesleges dolog az oldalon (hőmérséklet kijelzés, marquee az alsó sávban), ami csak rontja az összképet. Itt-ott pár hibás link (bemutatkozás oldalon a bemutatkozás menüpont linkje).

Én is azt tanácsolnám, hogy egy profival terveztess egy szép, nem hivalkodó, de elegáns oldalt, mert ez valóban csak elriasztja a potenciális vevőidet.

A domain regisztráció alapján azt látom, hogy az oldal még csak pár hónapja van kint. A google találati listába bekerüléshez idő kell. Vannak olyan seo trükkök, amiket lehet követni, de az oldalad indexeléséhez akkor is időre van szüksége a keresőknek.

[link]

2013. febr. 17. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én annyit tennék hozzá, hogy biztos kaptál levelezőt is a domain-hez. Inkább azt használd, ne a freemail-t egy cégnél.
2013. febr. 17. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:

HD monitoron nem vészed, de az az időjárásos cucc gyönyörűen csúszkál ide-oda átméretezésnél. (Vagy oldd meg a pozicionálását máshogy, vagy szedd ki.)

Illetve a menü sem egyforma minden oldalon, van ahol van 1 "üres sor" fölötte (főoldal, bemutatkozás) a többinél pedig nincs.

2013. febr. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!