Szerintetek mit kellene rajta javítanom? (Blog)
2013. aug. 5. 14:33
11/19 anonim válasza:
Miből gondoljátok, hogy reklámoz!?
Mindenki tudja, hogy itt csak kemény kritikát kap :-)
12/19 PHP de kóder! válasza:
na atirtam a nameszervereket, de latom, a nevezett blog meg mindig ugyanolyan ocsmany.
13/19 anonim válasza:
"Kedves" kóder! Te egy nagyon arcátlan, unalmas személy vagy...undorító amit művelsz!!! Legalább indokold meg hogy miért ocsmány!!! Mellesleg szerintem ha kijavítod a betűtípust akkor szupi lesz :)
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi #13 ;)
Kóder te meg akkor tényleg indokold meg!!! -.-
2013. aug. 6. 10:45
15/19 anonim válasza:
én nem nagyon kedvelem ezt a témát (de lány vagyok félre ne értsetek :D), de szerintem nagyon király is lehetne, ha mondjuk nem ez a rózsaszínes lenne a háttér, hanem mondjuk ugyan ez, csak narancsban!de egyébként szép munka! :)
16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm :) rendben megpróbálok rajta valamit alakítgatni
2013. aug. 7. 13:17
17/19 anonim válasza:
amugy meg nem azt kérdezte hogy törölje e ki vagy nem hanem hogy mit javítson rajta és igaza van indokold meg és majd akkor szóld le ha te jobbat csináltál én pl nem tudnák ilyet csinálni és szerintem jó pedig én nem vagyok az a lányos tipus akit az ilyesmi érdekel annak biztosan tetszik :)
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. aug. 7. 21:27
19/19 anonim válasza:
nagyon jó lenne, ha mondjuk nem lenne rózsaszín... Mondjuk a narancsárga tényleg jó ötlet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!