Mit gondoltok? Mit kellene rajta javítanom?
Itt egy rövid részlet.
Eszméletlenül jó érzés volt újra látni. Rég nem örültem még ennyire valaminek. Végül, ahogy kitisztult a kép szó szerint tátva maradt a szám.
Egy szikla pereménél álltam. A tenger úgy hatvan méterre terült el alattam. A szél belekapott a hajamba és az egészet az arcomba terítette. Óvatosan megfordultam, miközben azon járt az eszem milyen szerencsém volt, hogy nem zuhantam a mélybe.
Az első dolog, amit megláttam az Maya volt aki, mint egy rongybaba szétterülve feküdt a földön. Elindultam felé, de egyszer csak mozgásra lettem figyelmes jobb oldalról. Odakaptam a fejem és legnagyobb megdöbbenésemre a mezőn látott fiú állt tőlem mintegy öt-hat méterre. Amikor észrevette, hogy figyelem mosolyra húzódott az ajka. Fogalmam sem volt mit kellene reagálnom. Csak bambultam – mint aki a saját nevét se tudja – miközben ő könnyed léptekkel elindult felém. Ismét menekülőre akartam fogni, de egyszerűen földbe gyökerezett a lábam.
Szerintem semmit nem kellene javítanod rajta . Tetszik a stílusod ! :) Regény lesz vagy novella? Ha nem baj neked elküldenéd hogy elolvashassam ?
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!