Elmondanátok, mit gondoltok a most induló blogomról?
Sziasztok!
Elmondanátok a véleményeteket a blogomról?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Köszi a válaszokat :)
szóval jól néz ki, de olvasásra nem "csábít"...
akkor valami nem stimmel :)
Nagyjából egyetértek az előttem szólókkal: szép külalak, de ahogy remekül rátapintottál a lényegre, "nem csábít olvasásra".
Engem személy szerint azért nem csábít, mert sem a fejezetcímek, sem a fő cím, sem a bele-beleolvasgatás során "elkapott" mondatok nem ragadtak magukkal különösebben. Csajok, srácok, átlagos nevek. Ez olyan átlagos. Amennyire a beleolvasgatásból meg tudom ítélni, korrektül fogalmazol, és a helyesírásod is rendben van, de egyszerűen nem figyelemfelkeltő.
Még az igényes külalakhoz annyit tennék hozzá, hogy a női portré az elején szintén olyan átlagos. Tucat-szép lány. Olyan "jó, jó, de semmi különös" az egész.
szerintem egy rockegyüttes tagjai nem átlagosak
ettől még vámpírokról nem fogok írni :) Nem! Akkor sem! :D
a női portré az elején pedig az egyik szereplő... minden bejegyzés más-más karakter szemszögéből íródott és annak a fotója díszeleg az elején... és nem mindegyik lehet bombázó :)
de tényleg köszi, hogy válaszoltatok :)
Nekem a betűtípus nem tetszik, a tartalomhoz hozzá se kezdtem.
Ezt a comic sans betűtípust meg be kéne dobni valami fekete lyukba, hogy a büdös életbe más többet ne használhassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!