Jó blogcímeket szeretnék a prológus alapján! Tudtok?
Figyelt kérdés
...Mindenem elvesztettem. Csak apa maradt nekem. Egészen 14 éves koromig az életem a legszebb mese lehetett volna. Mindenem megvolt. Szerető család, hatalmas ház, házi állat, barátok tényleg minden. De aztán szépen lassan -, hogy jobban fájjon - minden elveszett. Anya 2009. Június 14.-én Amerikába ment...és nem jött haza többet. Meghalt. Ketten maradtunk apával. Az életszínvonalunk a gyász miatt a béka segge alá csúszott. Apám vállalkozása csődbe ment, így el kellett adnia, ahogy a házunkat is. A barátaim kezdtek eltávolodni tőlem, még Bogi is akit öt éves kora óta ismerek. Akkor hagytak egyedül amikor a legnagyobb szükségem volt rájuk. Sose tettem volna ilyet velük. De a múltat nem szabad siratni, csak el kell feledni. Bár az a baj, hogy nem megy. Apa azt mondta, hogy mindent megtesz egy új élet reményében. De eddig csak tervezett és tervezett, semmi más. De van még remény bennem! Túl fogunk jutni ezen. Remélem...2013. jún. 9. 15:08
1/1 anonim válasza:
Ennyi alapján szerintem elég nehéz ötleteket adni. Merre akarod vinni a történetet? Hogyan fog kilábalni a sok rosszból?
Mert így csak ilyen egyszerű címeket tudnék mondani, mint: Együtt, Az utolsó remény(em), Soha nem adom fel!, Ketten, Új kezdet.
Ezek pedig olyan semmilyenek szerintem. :/
Amúgy ezt a prológust nézd még át, mert az elején az a sok minden kicsit elveszi a kedvet a tovább olvasástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!