Miért várják el tőlem, hogy a szövegeket is én írjam/fogalmazzam a weblapokhoz?
Az 1eshez
"A weblapkészítő feladata, a megrendelő igényeinek megfelelően, megtervezni a weblap szerkezeti, és tartalmi felépítését, mindezt párosítva egy, a tartalomhoz illeszkedő képi megjelenéssel. "
"Szöveg tartalmi része nekem úgy tűnik belefér a munkaköri leírásba!"
A "tartalmi felépítés" itt nem a szöveg tartalmára vonatkozik! Hanem a weboldal tartalmára, mint pl hol jó van a bejelentkezés, fejléc tartalma mik lehetnének és mik praktikátlanok, stb.
Szóval nem a szö9veg tartalma - hanem a weblap tartalmi felépítése.
:) Amúgy ahogy a 12esben írtad az teljesen okés. :) Frappáns nem feltétlenül kell, az már inkább a szlogenek világa. Érthető rendesen fogalmazott legyen. De ha nem szívesen foglalkoznál vele akkor hagyd.
Ja olyat is lehet hogy csinálsz magadnak egy lehetséges szokásos lista szerinti kis példa gyűjteményt, kisebb oldalakhoz. Amiben kb mindenre van példa szöveged és mindig kicsit átfogalmazgatsz benne, hogy ne legyen egyforma és úgy teszed fel. Azért ez is idő és valamennyibe kerül. De ha átlagos az igény teljesen jó. Max átadod átolvasásra mielőtt feltöltöd.
:P na itt szóismétlést csináltam ez pl zavaró :)
át át át :)
# 11/18
Rendben elfogadom, viszont a lényeget egyikőtök sem érti!!!
A jelenlegi gazdasági, munkaerőpiaci helyzetben nem igazán van lehetőség a főnöknek azt mondani hogy nem teszem meg amit kér!Lehet keresni másik melót amire több százan jó eséllyel pályáznak! Ezért is van az hogy egy seggel több lovat kell megülni egy munkahelyen ahol cél a kevés ember (kevés kiadás) és a sok meló, így a minőségi munkavégzés szinte lehetetlen!
# 8/18
"Szóval ha egy weboldalt szeretne valaki ne becsülje le a szöveg írással kapcsolatos munka/munkák mennyiségét és minőségi követelményeit"
ki becsülte le?!
"szerencsém volt fent és lent" is dolgozni! Én megbecsülöm mások munkáját legyen az akár takarító, vagy tervező, remélem ezzel te is így vagy!
"...semmi kötelessége vállalni."
erről beszéltem az imént! A Munkaköri leírásnak megfelelő munkát alig végez valaki és míg ekkora a munkanélküliség addig csak mint rabszolga dolgozhatsz úgy hogy semmit nem szólsz és mindent megteszel amire kérnek!
Összegezve nehéz a helyzet, nem lehet ugrálni.
kedves kérdező
Nem egyszerü a helyzeted, ha olyat várnak el tőled amit nem tudsz minőségileg megcsinálni. A munkaadóval, főnökkel kell megbeszéld, hogy erre nem vagy alkalmas bár ezzel közel a kijárat, de mégis jobb ha úgy vélik minden jó és visszajelzésekből tudják meg!
Minden esetre tudasd velük, hogy nem lustaságból nem akarod vállalni, csak a cég érdekeit nézve, nem tesz jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!