Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan fogalmazzam meg a jogi...

Hogyan fogalmazzam meg a jogi nyilatkozatot és az adatvédelmet?

Figyelt kérdés

Magántulajdonú honlap esetében javasolt-e az adatvédelmi részbe illetve a jogi nyilatkozatba beleírni a saját nevet, vagy elég csak egy elérhetőségi címet (e-mail) írni?

(Az oldalon lesznek olyan funkciók, amelyek fizetősek.)

2009. jan. 14. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:

a választ nemtudom,csak azt tudnám javasolni h nézegess más oldalakon található nyilatkozatokat

itt van egy:

http://www.gyakorikerdesek.hu/jogi_nyilatkozat

;) sok sikert

2009. jan. 14. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha fizetős része van az oldaladnak, akkor mindenképp tüntesd fel a céged nevét vagy sajátodat a honlapodon. Nem tudom, hogy a törvény előírja-e ezt, de ha valami miatt jogi ügybe keveredsz, szvsz még emiatt is rád szállhatnak. De amúgy ha nem akarsz simlizni, miért ne tennéd ezt?
2009. jan. 14. 19:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Természetesen nézegettem más oldalakoat, de nem volt egy sem, amelyik fizetős és egyben magántulajdonú lett volna. Vagy nem fizetős volt, vagy pedig cégnév volt feltüntetve.

Nem simliskedés miatt írom, hanem végülis a saját személyes adataimról van szó. És azért nem szívesen adok meg nevet, telefonszámot, címet úgy, hogy a fél világ lássa. Csak ha muszáj. Ezért kérdeztem. :S

2009. jan. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!