Na szóval én készíteni akarok egy közösségi oldalt na itt gondoljátok hogy minek már de én akarok tudom nem egyszerű?
Tessék Phyton-os b*romarcok.Rákerestem a csodanyelvetekre...
Minden találat a Python-ról szól.
Ja, és az összes webfejlesztő kollégám közül egyik se hallott még erről a csodanyelvről.
3. Ha ebben 100-szor kevesebb kódot kell írni,mit pl. phpban, akkor miért nem ezt használja mindenki.
Nem fejtem ki neked, úgy sem fognád fel, annyit mondok, ugyanaz van ezzel is (majdnem), mint a sylocryfest-tel. Egy másik témában már leírtam, ugyanez van a phytonnal is:
"Nincs találat a Sylocryfest-re. Na ná hogy nincs. A netre a büdös életben nem került fel róla tartalom. Se leírás, se megejtés. Eleinte (1979-ben) 15 emberrel új nyelvet akartunk, amivel olyan rendszereket illetve szoftvereket lehet készíteni, amik egyaránt jók telefonokra, pc-re, egyéb eszközökre, átalakítások nélkül. A többiek villámgyorsan (ők akkor tőlünk jóval idősebbek voltak) megalkották a nyelvet, mi pedig a barátommal jó sokáig tanultuk. De sosem lett hivatalos nyelvként elismerve, mindig visszaküldték az "igazoló-papírt". Már nem emlékszem akkoriban hogyan hívták. Az volt a kikötés, hogy az sehol nem beszélhetünk róla, csak ha valaki új nyelv után érdeklődik, aki fejlesztené tudását, megtaníthatjuk. Ennyi. Ezért nincs semmilyen írás róla, mert össz-vissz csak mi ismertük. Aztán MLM módon lettünk egyre többen. És interneten sosem folyt róla társalgás, hogy ne tudódjanak ki részletek."
Most nem írtam át a phytonnak megfelelően a dátumot, megegy két szót, meg számot, de ugyanaz a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!