Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Na szóval én készíteni akarok...

Dj-tes kérdése:

Na szóval én készíteni akarok egy közösségi oldalt na itt gondoljátok hogy minek már de én akarok tudom nem egyszerű?

Figyelt kérdés
meg nem kattintgatni kell és kész nekem tudnátok mondani chat-kódot mint facebook? Aki hülye válaszokat add az inkább kíméljen köszönöm?

2012. márc. 19. 20:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Tessék Phyton-os b*romarcok.Rákerestem a csodanyelvetekre...

Minden találat a Python-ról szól.

Ja, és az összes webfejlesztő kollégám közül egyik se hallott még erről a csodanyelvről.

3. Ha ebben 100-szor kevesebb kódot kell írni,mit pl. phpban, akkor miért nem ezt használja mindenki.

2012. ápr. 1. 22:03
 32/34 anonim ***** válasza:

Nem fejtem ki neked, úgy sem fognád fel, annyit mondok, ugyanaz van ezzel is (majdnem), mint a sylocryfest-tel. Egy másik témában már leírtam, ugyanez van a phytonnal is:

"Nincs találat a Sylocryfest-re. Na ná hogy nincs. A netre a büdös életben nem került fel róla tartalom. Se leírás, se megejtés. Eleinte (1979-ben) 15 emberrel új nyelvet akartunk, amivel olyan rendszereket illetve szoftvereket lehet készíteni, amik egyaránt jók telefonokra, pc-re, egyéb eszközökre, átalakítások nélkül. A többiek villámgyorsan (ők akkor tőlünk jóval idősebbek voltak) megalkották a nyelvet, mi pedig a barátommal jó sokáig tanultuk. De sosem lett hivatalos nyelvként elismerve, mindig visszaküldték az "igazoló-papírt". Már nem emlékszem akkoriban hogyan hívták. Az volt a kikötés, hogy az sehol nem beszélhetünk róla, csak ha valaki új nyelv után érdeklődik, aki fejlesztené tudását, megtaníthatjuk. Ennyi. Ezért nincs semmilyen írás róla, mert össz-vissz csak mi ismertük. Aztán MLM módon lettünk egyre többen. És interneten sosem folyt róla társalgás, hogy ne tudódjanak ki részletek."

Most nem írtam át a phytonnak megfelelően a dátumot, megegy két szót, meg számot, de ugyanaz a történet.

2012. ápr. 2. 13:25
 33/34 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nincs otthon popcorn :D
2012. ápr. 26. 20:08
 34/34 anonim ***** válasza:
Lol vicces amikor olyan vérpistike kezd el arcozni, hogy mekkora sztár, aki láthatóan egy hello worldöt nem írt még meg életében.
2012. ápr. 26. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!