Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Na szóval én készíteni akarok...

Dj-tes kérdése:

Na szóval én készíteni akarok egy közösségi oldalt na itt gondoljátok hogy minek már de én akarok tudom nem egyszerű?

Figyelt kérdés
meg nem kattintgatni kell és kész nekem tudnátok mondani chat-kódot mint facebook? Aki hülye válaszokat add az inkább kíméljen köszönöm?

2012. márc. 19. 20:50
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

"Aki hülye válaszokat add az inkább kíméljen köszönöm?"

Értelmes válaszhoz kéne egy értelmes kérdés is...

2012. márc. 19. 21:01
 2/34 Graycow ***** válasza:
Tanuld meg ezeket : Javascript, PHP, HTML, jQuery, CSS, stb. És ha ezek megvannak elkezdheted fontolgatni, hogy hogy is legyen.
2012. márc. 19. 21:02
 3/34 Graycow ***** válasza:
az elsőnek igaza van
2012. márc. 19. 21:03
 4/34 anonim ***** válasza:

Most chat oldalt akarsz vagy közösségi oldalt, vagy most akkor mit?

Ha chatet akarsz akkor keress rá gulgiban php chat, beilleszted egy html oldalba kész is, ha közösségi oldalt akarsz akkor arra is van egy csomó kész megoldás pl a Elgg nevezetű CMS. Az pont erre való.

2012. márc. 19. 21:06
 5/34 A kérdező kommentje:
köszönöm :) mindenkinek
2012. márc. 19. 21:35
 6/34 anonim ***** válasza:
15%

A szükséges információkat itt találod:

[link]

Egyébként tényleg kérdéses. Most akkor mit akarsz? Chatet, vagy Közösségi portált? Chathez egy sima php chatkódot bedobsz egy html oldalra csak úgy gányosan, vagy akár új ablakban meg is nyittathatod a szobákkal mindennel, mint a [link] -nál, vagy ha közösségi portált akarsz, akkor ahhoz meg iszonyatosan nagy webprogramozási ismeretek kellenek. PHP5.5 magasszintű ismerete, mySQL magasszintű ismerete, html+css egyértelmű, ha magad készíted a designt akkor photoshophoz is érteni kell, kell még javascript, jquery, esetleg ha szükség lenne rá flash.És ez még semmi. Ez csak egy sufnituning portálalap. Ezt még ki kell dolgozni meg minden, több nyelv kell hozzá. bár sokat spórolhatsz a Phyton nyelvvel. nem összekeverendő a pythonnal...

Mááshol van a "h". A python-t a legtöbben tdják mire való. a Phyton pedig egy webprogramozási nyelv. Önmagába foglalja a HTML4-5, a CSS2-3, a MySQL, a Flash, a PHP 4-5-5.5, a JS, és a Jquery tudását. 4-5 sorral meg lehet alkotni egy sima bemutatkozó weboldalt, és 20-30 sorral pedig egy rajongói fórumot is, 70-100 sorral pedig egy fullos közösségi oldalt is. De az a 70-100 sor mindent magába foglal. a chattől az üzenőfalon át a designig mindent. Abban a 70-100 sorban körülbelül 30 különböző oldal van. Tehát egy fájlban tárolhatod a regisztrácciós/belépős főoldalt, az adatlapot, az üzenőfalat és a bejegyzések egyenkénti megtekintésének oldalát 5 embernek...

2012. márc. 20. 07:11
 7/34 anonim ***** válasza:

Még annyit tennék hozzá az előttem szólók válaszaihoz, ha chat-ről van szó, akkor a JavaScriptet (AJAX-ot), vágni kell rendesen, persze csak akkor ha egyedi chat-et szeretnél fejleszteni.

Rengeteg open source chat található az Interneten.

Ezt dobta a Google első találatként. Én nem néztem meg, hogy milyen.

[link]

2012. márc. 20. 07:52
 8/34 anonim ***** válasza:
65%

Na persze 70-100 sorban egy közösségi oldalt.

Lóófaxt.

2012. márc. 20. 21:59
 9/34 anonim ***** válasza:
10%
Nem. "Lóófaxt" nem lehet 70-100 sorban, sőt sehogysem "programozni". ;) De közösségi portált igen. De ez csak pár ember adatainak elég. A facebook (teljes egésze a több százmillió adataival, chatelésével, fényképeivel bejegyzéseivel), Phytonban íródva kb 100.000 sor lenne egy fájlban és kész. Most jeleleg több millió több ezer soros fájlból áll. De minek. Pedig Phytonban megírhatnák az egészet egy fájlba 3 nap alatt.
2012. márc. 20. 22:11
 10/34 anonim ***** válasza:
Szerinted az hogy hány ember adatit tárolod és hogy milyen hosszú a kód, milyen összefüggésben vannak egymással? Véleményem szerint semmilyennel.
2012. márc. 21. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!