Na szóval én készíteni akarok egy közösségi oldalt na itt gondoljátok hogy minek már de én akarok tudom nem egyszerű?
Írd a kiadvány nevét, számát és melyik év, és én megrendelem, beszerzem. És mivel tudod igazolni, hogy valóban a te cikked?
Ez pedig különösen tetszett tőled.
"Ugyanis ahányszor új bejegyzés kerül fel. A Html/php fájlok száma egyel nő, és a php fájlban + egy lekérdezés lesz"
Valóban ez a legkézenfekvőbb megoldás, jobbat ki sem lehet találni.
"Írd a kiadvány nevét, számát és melyik év, és én megrendelem, beszerzem." Honnan a fenéből tudjam melyik számban jelent meg. Nekem annyit mondta, hogy 2010 február 28--ig legyek meg vele, mert még idén fel akarják majd használni, csak majd ellenőrzik, hogy az egészet le lehet-e adni jogilag, vagy nem. Én akkor aznap mikor leadtam az anyagot megis kaptam a pénzem aztán annyi. Utána nem tudom hogy végülis mikor használták fel...arról már nem értesítettek...
""Ez pedig különösen tetszett tőled.
"Ugyanis ahányszor új bejegyzés kerül fel. A Html/php fájlok száma egyel nő, és a php fájlban + egy lekérdezés lesz"
Valóban ez a legkézenfekvőbb megoldás, jobbat ki sem lehet találni.""
Ez így igaz. Ha a bejegyzéseket külön kérdezi le, külön oldalt hoz neki létre, könyebb utólag törölni, ha jelzik hogy jogilag/politikailag/etnikailag, vagy spam ügyileg nem tiszta. Ha egy lekérdezésben lenne minden, akkor űrlap törlés, adattáblából kibányászni stb, így meg csak kitöörli a lekérdezést és a html oldalt meg a táblát és meg is vannak. Nem bemenni és keresgélni, kapcsolatot szüntetni, lekérdezésbe piszkálni, hanem 3 törlés és kész.
Úgy látszik nem csak a webfejlesztéssel van némi problémád, de még az iróniát sem ismered.
Ja és a cikkek publikálásával kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy a testvéremnek is több tanulmányát cikkét stb. publikálták, és arról minden esetben kötelesek értesíteni, hogy mikor, miben, hogyan publikálják, sőt ő mindenből szökött egy külön példányt is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!